Nokia är tillbaka med stil: upp till 7 nya Android under 2017, från nybörjarnivå till toppklass

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia är tillbaka med stil: upp till 7 nya Android under 2017, från nybörjarnivå till toppklass

Orolig för att Nokias återkomst till Android bara kan ägnas åt ett fåtal lågprismodeller? Du kan sova relativt lugnt, för baserat på en nyligen läckt rutschkana har det finska företaget (mer eller mindre) en stor comeback i åtanke.

Så långt som 6-7 smartphones Nokia med Android bör komma i slutet av året och täcka alla marknadssegment: instegsnivå, mellan- och högklass. Detta är vad som tydligt rapporteras i bilden som du kan förstora nedan, vars ursprung är den malaysiska distributören Avaxx, som höll en presentation om Nokias framtid, under ledning av HMD Global.

Det återstår att se när exakt dessa nya smartphones kommer att presenteras, och hur de kommer att bli. För nu har vi många ledtrådar (kanske för många för att alla ska vara sanna) men få säkerheter, och baserat på vad som har läckt ut hittills kan vi bara påminna dig om att Nokia borde arbeta med två toppmodeller, och två varianter av billigare Nokia D1C, som kan vara en av de första smartphones som lanseras, tillsammans med Nokia E1, förmodligen MWC 2017.

Kort sagt, återkomsten av Nokia är verkligen över oss, och det verkar som att dessa dörrar kommer att behöva ge plats åt många nya modeller. Vi hoppas också att det finns kvaliteten från det förflutna, även om tiderna i sig är väldigt olika; men det är Nokia också.

Relaterade artiklar

Back to top button