Nokia A1 Plus skulle bli en ny topp i sortimentet med en fingeravtrycksläsare under skärmen

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia A1 Plus skulle bli en ny topp i sortimentet med en fingeravtrycksläsare under skärmen

Den mystiska nya smartphone som tillkännagavs i de senaste ryktena heter “Nokia A1 Plus“, men någon kallar det också”A1P” eller “AOP“. För närvarande är informationen få, men det verkar som att den nya modellen av HMD Global har alla meriter för att vara ett riktigt toppsortiment, inklusive fingeravtrycksläsaren integrerad i skärmen.

Enligt vad som har framkommit hittills skulle den här enheten kunna montera en OLED-skärm den mycket kraftfulla SoC Qualcomm Snapdragon 845, och skulle också ha en huvudkamera på mycket hög nivå inuti. Den tidigare nämnda fingeravtryckssensorn under skärmen ska vara densamma som redan används på Vivo X21 UD och andra smartphones som redan lanserats på marknaden, men lovar att bli ännu snabbare och mer pålitlig tack vare Nokias optimeringar.

A1P-serienumret är ganska nära det för den tidigare Nokia 8 Sirocco, som hade kod A1Ndärför kan det finnas en viss korrelation mellan de två modellerna, ännu inte väldefinierade.

Vissa källor säger att den här nya produkten är tänkt att vara den nya Nokia 9 som redan har talats om under de föregående månaderna, även om det inte finns någon bekräftelse i detta avseende.

De mest säkra uppgifterna gäller dock lanseringsdatumet för denna nya A1 Plus, som är inställd på andra delen av året. Om utvecklingen går enligt förväntningarna är det möjligt att Nokias toppsortiment redan är närvarande annons IFA 2018så låt oss förvänta oss läckra nyheter redan under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button