Nokia 9 visas i riktiga bilder med ett fodral som täcker den

Genom en exklusiv på en fransk webbplats idag får vi de första riktiga bilderna av vad som skulle bli Nokia 9. Enheten verkar dock täckt av ett blått hölje på större delen av sin yta, även om den lämnar några viktiga detaljer synliga.

Denna terminal skulle ha en kontakt Jack 3,5 mm hörlursuttag och en USB Type-C-kontakt. Högtalaren / högtalaren – eller åtminstone en av dem – ligger på nedre kanten, bredvid laddningskontakten.

På en av dess sidor finns volym- och på / av -knappar.

På framsidan kommer vi att ha en fingeravtrycksläsare. Dessutom, från källan till läckan de säkerställer att denna mobil kommer att släppas med Android 7.1.1 Nougat omfattas av a bärraket liknande Pixel.

På bilderna ovanför dessa rader kan vi se gränssnittet som kameraprogrammet skulle ge oss som kommer som standard med mobilen.

Telefonen skulle inte komma ensam sedan i sin låda också Några hörlurar och en laddare med stativ skulle komma Snabbladdning 3.0.

Å andra sidan körde personen som hade utrustningen i sina händer CPU-Z och lyckades få fram olika detaljer som motsvarar dess tekniska specifikationer.

Bland dem, 5,3 tums skärm – 5.27 för att vara mer exakt – med dess QHD -upplösning och en maximal ljusstyrka på 530nits.

Den kommer att innehålla Qualcomm -processorn Snpadrgon 835, 4 GB RAM och 64 GB ROM.

En annan av bilderna återspeglar dubbel bakre kamera med två-ton LED-blixt. Delarnas utseende och predisposition liknar den nyligen läckta videon.

Det är trott de två linserna skulle vara 13MP varderadessutom skulle han åtföljas av en laser autofokus.

På ett kompletterande sätt lämnar vi dig med vilket skulle vara de första fångsterna som gjorts med Nokia 9: s dubbelkamera. Det är upp till dig att utvärdera kvaliteten och slutresultatet:

Slutligen, och som vi brukar göra i dessa fall, påminner vi dig om att allt som visas här är baserat på rykten och läckor. Inkludera all information som vi just har gett dig med stor försiktighet.

Källor: PhoneArena – GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button