Nokia 9: nya renderingar visar nästa topp i sortimentet i all ära (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 9: nya renderingar visar nästa topp i sortimentet i all ära (foton och videor)

Ryktena om Nokia 9, den framtida toppen av det finska företaget HMD, fortsätter att jaga varandra mer och mer oavbrutet: för att ge kredit till den första renderingen, som föreslog en Nokia 9 nästan “inspirerad” av linjerna i Galaxy S8, är faktiskt precis kommit många andra, visar smartphone och hans gränslös design ur olika synvinklar.

Även i dessa nya bilder, erhållna från @OnLeaksNokia 9 kommer faktiskt med en design från rundade kantertunna ramar och en baksida där en är inrymd dubbel kamerablixt och fingeravtryckssensor.

Läckaren avslöjade också detaljer om enhetsstorleksom ska vara 140,9 mm hög, 72,9 mm bred och ha en tjocklek på 7,5 mm, men kommer dock till 8,9 mm i överensstämmelse med kamerans överhäng.

Tyvärr går det varken utifrån informationen eller bilderna att gissa hur små de egentligen är skärmramartrots att de böjda kanterna antyder en “kantlös” design som liknar toppen av sortimentet från Samsung.

Till skillnad från S8 och S8+ vet vi dock redan att Nokia 9 borde ha en 5,5″ skärmmed den traditionella formfaktorn 16:9 (och med QHD-upplösning).

För att ta en titt på vad som kan bli framtidens Nokia 9 kan du bläddra i galleriet med bilder som du hittar att följa eller titta på video- visar den i rörelse. Vad tror du? Skulle du gilla det om det här verkligen var enhetens utseende?

Relaterade artiklar

Back to top button