Nokia 8 Sirocco kan vara bättre än väntat: Snapdragon 845 och 6 GB RAM!

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 8 Sirocco kan vara bättre än väntat: Snapdragon 845 och 6 GB RAM!

Vi började prata om nya Nokia 8 Sirocco för några dagar sedan, men informationen som kom under de senaste timmarna verkar mycket mer intressant än vi förväntat oss. Enligt uppgifter som läckt ut av registrering om varumärket och andra rykten från öst, kan vi ställas inför en övre delen av intervallet förnyad, ännu mer topp än originalmodellen.

Denna specialversion av Nokia 8 skulle få kodnamn TA-1005, vilket framgår av filerna för registreringsförfrågningar. Hårdvaran skulle vara av högsta nivå, med till och med den nya Qualcomm Snapdragon 845 SoC som mästare, tillsammans med 6 GB av RAM-minne. Det ska också finnas nyheter för kroppen, kanske gjorda av mer ädla material, men alltid vattentät med IP68-certifiering.

Resten skulle dock inte vara alltför olikt standardversionen: de två bakre kamerorna med optik är reviderade ZEISS och sensorer från 13 MP Och 12 MPplus den främre – kanske dubbel – kameran från 5 MPmedan batteriet ska ha kapacitet för 3 250 mAh med trådlös laddning.

Det finns fortfarande ingen information om diagonalen på displayen, som skulle kunna göras med teknik OLED i format 18:9därför annorlunda än den ursprungliga LCD-panelen.

Det möjliga pris i Kina kan det vara 5 000 Yuan, runt 638 € vid nuvarande växelkurs, men det är svårt att göra antaganden just nu. Vi får troligen veta mer om ett tjugotal dagar, när Nokia kommer att hålla sin konferens på MWC 2018 i Barcelona. Kommer detta att vara scenen för presentationen av den nya Sirocco-modellen?

Relaterade artiklar

Back to top button