Nokia 8 Sirocco äntligen tillgänglig i Italien (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 8 Sirocco äntligen tillgänglig i Italien (video)

Nokia 8 Sirocco har kommit!

Toppen av sortimentet från HMD Global finns i de bästa elektronikbutikerna

Milano, 29 maj 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, meddelar att Nokia 8 Sirocco är tillgänglig i alla toppelektronikbutiker.

I enlighet med traditionen med Nokia-telefoner representerar den eleganta designen och den kompakta stilen hos Nokia 8 Sirocco den idealiska blandningen av kvalitet och innovation. Med funktioner som ZEISS-optik och ljud i världsklass är nykomlingen från HMD Global en ultrakompakt juvel, den överlägset vackraste Nokia-smarttelefonen någonsin.

Elegant design

För att erbjuda den perfekta blandningen av kraft och skönhet, täcker det böjda glaset i Nokia 8 Sirocco mer än 95 % av telefonen och möter perfekt den precisionsbearbetade kroppen, bearbetad av ett enda stycke rostfritt stål. Med en ultratunn profil – bara 2 mm tjock i kanten – kombinerar den en 5,5-tums POLED 2K kant-till-kant böjd skärm med mindre ramar och en kurvig formfaktor för att skapa en kompakt och elegant design.

Stålkroppen, i kombination med 3D Corning® Gorilla® Glass 5, är 2,5 gånger starkare än aluminium i serien 6000. Med en perfekt balanserad vikt förblir den stadig i handen tack vare ett bättre grepp som möjliggörs av den dubbla stålstrukturen diamantpolerad rostfri stål.

Fånga ögonblicket

Fånga varje detalj tack vare Nokia 8 Siroccos dubbla bakre sensorer med ZEISS-optik som kombinerar en ultrakänslig vidvinkel primärkamera för exceptionell prestanda i svagt ljus och en 13 MP sekundär sensor med 2x optisk zoom. Tack vare Pro Camera-läget kan du ha full manuell kontroll över varje bild, inklusive vitbalans, fokus, ISO, slutartid och exponeringskorrigering, för att ta bilder som ett proffs.

Den förbättrade Dual-Sight, som samtidigt utnyttjar de främre och bakre ZEISS-kamerorna för att erbjuda ett delat skärmläge, erbjuder nu en ny bild-i-bild-skärm och bättre integration med Google Photos för perfekt #Bothie, inklusive verbala kommandon med Google Assistant: “ta ett foto / göra en video med båda kamerorna”.

Och tack vare perfekt kalibrerad akustik kan du fånga kristallklart, distorsionsfritt ljud på Nokia 8 Sirocco även på de mest bullriga platserna. Dess tre högpresterande mikrofoner är utrustade med Nokias rymdljud och fångar allt från det ohörbara viskandet till rockkonserten på de stora arenorna[i].

Nokia 8 Sirocco är optimerad för maximal prestanda tack vare dess 6 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och Qualcomm™ Snapdragon® 835 mobilplattform. Det är också Nokias första Android-smartphone som stöder trådlös Qi-laddning.

“För oss är design en prioritet”, säger Alberto Colombo, General Manager för HMD Global Italia. “Den idealiska bör möjliggöra intuitiv användning och felfri drift i ett attraktivt utseende. Det måste förmedla något. Nokia 8 Sirocco är den verkliga gestaltningen av den elegansen och kvaliteten, som kombinerar en förstklassig krökt glasfinish med otrolig prestanda. Namnet Sirocco kännetecknade Nokia-telefoner på hög nivå från det förflutna och det verkade perfekt för oss att kombinera det med förvandlingen av en telefon, som redan är särskilt uppskattad, till denna designjuvel ”.

Rent, säkert och uppdaterat med Android One

Nokia 8 Sirocco går med i Android One-familjen och erbjuder en högkvalitativ mjukvaruupplevelse designad av Google. Den kommer att uppdateras med de senaste innovationerna för att ha högsta grad av säkerhet tillhandahållen direkt av Google. Med en ren Android-installation är Nokia 8 Sirocco fri från UI-ändringar eller onödiga dolda processer som förbrukar batteri eller saktar ner enheten för att säkerställa optimal användning över tid. Liksom alla Nokia-smarttelefoner som ingår i Android One-programmet kommer den med ett begränsat antal förinstallerade appar för att ge mer lagringsutrymme.

Marknadsförd med Android Oreo ™, kommer den att låta dig dra nytta av de senaste funktionerna, inklusive Picture-in-Picture för multitasking, Android Instant Apps för att upptäcka och köra appar med minimal påverkan, 60 coola nya emojis och batterioptimeringsfunktioner, som att begränsa användningen av bakgrundsapplikationer.

Nokia 8 Sirocco finns i svart till ett pris av 799,99 euro.

[i] Upp till 132dB

Relaterade artiklar

Back to top button