Nokia 7+ visar sig i den första påstådda riktiga bilden och bekräftar dess design (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7+ visar sig i den första påstådda riktiga bilden och bekräftar dess design (foto)

Efter informationen som rapporterades i går, tack vare vilken vi fick veta mer i detalj vad som kan vara det nya Nokia 7+ – även kallad Nokia 7 Plus -, kommer idag vad som borde vara det första riktig bild av enheten, mycket lik de renderingar som redan läckt.

Designen av denna modell, som kan vara den första Android One Nokia, motsvarar i alla avseenden de tidigare ryktena, visar en skärm in 18:9 med mycket tunna ramar, särskilt på sidorna, med lätt rundade hörn. Glaset som täcker hela den främre delen verkar vara tillverkat med teknik 2,5Dalltså något böjd på kanterna, och skyddar även kameran och de övre sensorerna.

Färgerna som finns ska vara de klassiska vit Och Svartmen kommer att präglas av färgaccenter Orange, vilket skulle kunna ge en touch av personlighet. Den senaste bekräftelsen på estetiken och färgerna hos Nokia 7+ och de andra modellerna av HMD Global kommer bara att kunna ge oss nästa MWC 2018, under vilken företaget kommer att hålla en dedikerad konferens den 25 februari.

Relaterade artiklar

Back to top button