Nokia 7 Plus gör sitt framträdande på Geekbench med Snapdragon 660 och 4 GB RAM: kommer vi att se det på MWC 2018? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7 Plus gör sitt framträdande på Geekbench med Snapdragon 660 och 4 GB RAM: kommer vi att se det på MWC 2018? (Foto)

Nokia 7 Plus är namnet som tillskrivs en ny smartphone av det finska märket, vars första spår går tillbaka till slutet av december, då detta namn kom ut under riva ner av Nokia 5 kamera app APK med Oreo beta. Fram till nu gick det bara att gissa att det var en större och kraftfullare version av Nokia 7, men nu tack vare Geekbench vi har några mer konkreta ledtrådar.

Faktum är att denna svårfångade nya modell nyligen dykt upp på det välkända riktmärket, visar Tekniska specifikationer respektabel: SoC som används är den utmärkta Snapdragon 660, spjutspetsen för mellanklassen av Qualcomm. Mängden Bagge är lika med 4 GBmen en variant med 6 GBeftersom den yngre brodern Nokia 7 redan kan skryta med det.

För tillfället vet vi inget annat, men det är troligt att denna iakttagelse bara är en förspel av hur mycket av bra HMD Global planerar att visa nästa MWC i Barcelonavars specifika evenemang kommer att hållas på 25 februari.

Nokia 9 kommer förmodligen att vara den stora stjärnan, men en global version av Nokia 7den redan presenterade Nokia 6 (2018) och detta möjligt Nokia 7 Plus på startrampen kunde de lägga så mycket mer kött på elden. Håll kontakten på våra sidoreftersom vi kommer att vara närvarande vid evenemanget och kommer att ge dig alla nyheter omgående.

Relaterade artiklar

Back to top button