Nokia 7 Plus från bra till bättre: den kommer snart också att stödja dubbla VoLTE (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7 Plus från bra till bättre: den kommer snart också att stödja dubbla VoLTE (foto)

Nokia 7 Plus lanserades i april förra året och såg nyligen sin debut på den italienska marknaden: den representerar verkligen en av de bästa enheterna från Nokia och kan snart öka hans överklagande tack vare integrationen av stöd för dubbel VoLTE.

Låt oss göra det klart att den här funktionen bara kommer att vara meningsfull om varianten av enheten stöder läget Dual sim och det är inte klart om den senare också kommer att marknadsföras på vår marknad. Beskedet kommer direkt från CCO av Nokia Juho Sarvikas, av en tweet (som du kan se i vår Galleri), som inte specificerar vad som menas med “ska komma snart“i termer av tid.

Vi upprepar att för att VoLTE-läget ska fungera måste mobiloperatören också ange smarttelefonen i fråga i sin lista över kompatibla enheter med denna teknik. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi har nya detaljer om integrationen av dual VoLTE på Nokia 7 Plus.

Relaterade artiklar

Back to top button