Nokia 7 Plus blir allt mer konkret: Snapdragon 660, 6 “skärm i 18:9 och dubbel kamera med Zeiss-objektiv (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7 Plus blir allt mer konkret: Snapdragon 660, 6 “skärm i 18:9 och dubbel kamera med Zeiss-objektiv (foto)

Nokia 7 Plus det tar gradvis form, i det alltid intrikata pusslet av rykten och läckor. När den kom upp till ytan i december förra året i form av en enkel referens till namnet, hade den senast dykt upp på Geekbench, med intressanta specifikationer. Nu, tack vare en del läckt reklammaterial från Kina, kan informationen vi har vara mycket mer komplett.

Först, den specifikationer redan läckt verkar hitta en ny bekräftelse: SoC som kommer att animera det borde vara Snapdragon 660 från Qualcomm, assisterad av 4 GB RAM Och 64 GB internminne (kan utökas via microSD). Skärmen kan representera en av de största nyheterna för Nokia, med antagandet av en panel från 6″ i förhållandet 18:9.

Stor uppmärksamhet även till den fotografiska sektorn, med en dubbel bakre fotosensor från 12 och 13 megapixlarmed linser Carl Zeiss av utmärkt kvalitet. En av kamerorna ska tillåta en 2x optisk zoommedan Pro-läget inte borde saknas, inte heller det säregna Bothie.

Den främre kameran, även utrustad med Zeiss-objektiv, ska vara på 16 megapixlar med teknik Tetracell.

Indikationer även på design, även med stöd av några påstådda bilder. Baksidan av Nokia 7 Plus kan vara i glas eller keramik, med en tvåfärgad aluminiumprofil. De fingeravtrycksläsare skulle placeras baktill och skulle inte ens missa den nu standard USB typ C. Android 8.0 Oreo väntas också vid lansering. Kort sagt, mycket kött på elden för en riktigt mellanklass smartphone lovande. Vi hoppas kunna röra det om cirka tjugo dagar, på MWC i Barcelona.

Relaterade artiklar

Back to top button