Nokia 7 Plus: 400 € för dubbla kameror, 18:9 skärm och 3 800 mAh batteri (uppdaterat: tillgängligt i Italien)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7 Plus: 400 € för dubbla kameror, 18:9 skärm och 3 800 mAh batteri (uppdaterat: tillgängligt i Italien)

Nokia 7 plus äntligen i Italien!

Designad för dem som älskar att njuta av multimediainnehåll på språng tack vare en elegant design med 16:9-format och två dagars batteritid

Milano, 19 april 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, meddelar att Nokia 7 plus är tillgänglig i alla ledande elektronikbutiker.

Nokia 7 plus är en slående designad smartphone som kombinerar innovativa bildegenskaper, utmärkt prestanda och ett batteri som garanterar upp till två dagar på en enda laddning. Tack vare ZEISS förbättrad och mycket känslig Dual-Sight-optik och Pro Camera-läge, tar Nokia 7 plus levande bilder, i alla ljusförhållanden. Nokia 7 plus har valts av Google för att vara en del av Android One-familjen och erbjuder en ren, säker och uppdaterad Android-upplevelse.

Prestanda och design i toppklass

Nokia 7 plus sticker ut från andra enheter tack vare den unika keramiska beläggningen som erhålls genom ett sexlagers färgsystem som garanterar förbättrad kvalitet och anropssignal, samt ett bättre grepp. Extremt behaglig att ta på, den är bekväm att hålla i tack vare sin design som elegant döljer antennlinjerna. Nokia 7 plus är tillverkad av ett enda block av 6000-seriens aluminium och har anodiserade kanter, i kontrast till kroppen, för att lägga till en touch av stil.

Den lätt böjda baksidan och tunna kanterna säkerställer en storskärmsupplevelse i ett rent och bekvämt format. Den livfulla 6-tumsskärmen 18:9 Full HD + gör Nokia 7 plus perfekt för surfning, sociala medier, spel och underhållning med mer innehåll i samma bredd som en traditionell 5,5-tums displayenhet. Och med 4 GB RAM är det tillräckligt snabbt för att göra flera saker utan krångel. Den polariserade skärmen med hög kontrast erbjuder en exceptionell tittarupplevelse även under de ljusaste förhållanden, så att du kan njuta av ditt innehåll när du är på språng.

För att möjliggöra långsiktig innehållsfångst och njutning, integrerar Nokia 7 plus den kraftfulla Qualcomm® Snapdragon ™ 660 mobilplattformen, optimerad för förstklassig prestanda och batteritid, även när du streamar live “Bothie”-videor på Facebook eller YouTube . Designad för att få ut det mesta av det redan kraftfulla 3800 mAh-batteriet, garanterar Nokia 7 plus en extraordinär självständighet på 2 dagar.

“True to life”-fotografier

Genom att kombinera optisk hårdvara och innovativa bildalgoritmer, fångar Nokia 7 plus ögonblick i “verklighetstrogna” fotografier. Med förbättrad Dual-Sight kombinerar två bakre sensorer med ZEISS-optik en ultrakänslig 12 MP vidvinkelhuvudkamera för maximal prestanda i svaga eller extrema ljusförhållanden med en andra 13 MP-kamera utrustad med 2x optisk zoom för ögonblick när du vill vara närmare till motivet som ska fotograferas. Nokia 7 plus har Pro Camera-läge som låter dig ta bilder som ett proffs, vilket ger snabb och enkel manuell kontroll över avancerade kamerainställningar som vitbalans, fokus, ISO, slutartid och exponering. Du kan se effekten av justeringarna i realtid innan du fotograferar för att få det perfekta fotot vid första försöket och utan behov av filter.

Integreringen – första gången på en Nokia-smarttelefon – av artificiell intelligens för att stödja bildfunktioner, säkerställer ännu mer kvalitet på selfies, medan du med masker kan unna dig att använda dem även på foton i “Bothie”-läge.

Tack vare den imponerande 16 MP främre kameran med ZEISS-optik anpassar sig Nokia 7 plus till svaga ljusförhållanden genom att öka ljuskänsligheten för att säkerställa perfekta selfies. Enhanced Dual-Sight använder främre och bakre kameror samtidigt för att fånga den ultimata “Bothie” och säkra den med obegränsade foto- och videouppladdningar till Google Photos[1]medan tre mikrofoner fångar Nokias 360 ° rumsliga ljud för att matcha 4K-videon, för att föra tittaren in i händelsernas centrum och skapa innehåll värdigt den stora skärmen.

“Med en aldrig tidigare skådad design och en innovativ fotografisk sektor är Nokia 7 plus en riktig hjälte i vårt utbud av smartphones”, säger Alberto Colombo, General Manager för HMD Global Italia. “Vi vet att våra fans nu mer än någonsin tar bilder, surfar, arbetar och spelar på sina mobiltelefoner. Från livestreaming på båda sidor av historien, till att titta på favoritprogram på TV, vill de ha mer i handflatan. Det är därför vi designade Nokia 7 plus, följeslagaren som följer dig överallt med stil, alltid redo att erbjuda en högkvalitativ storskärmsupplevelse ”.

Rent, säkert och uppdaterat med Android One

Nokia 7 plus går med i Android One-familjen och erbjuder en högkvalitativ mjukvaruupplevelse designad av Google. Den kommer att uppdateras med de senaste innovationerna för att ha högsta grad av säkerhet tillhandahållen direkt av Google. Med en ren Android-installation saknar Nokia 7 plus alla ändringar i användargränssnittet eller onödiga dolda processer som förbrukar batteri eller saktar ner enheten för att säkerställa optimal användning över tid. Liksom alla Nokia-smarttelefoner som ingår i Android One-programmet kommer den med ett begränsat antal förinstallerade appar för att ge mer lagringsutrymme.

Marknadsförd med Android Oreo ™, kommer den att låta dig dra nytta av de senaste funktionerna, inklusive Picture-in-Picture för multitasking, Android Instant Apps för att upptäcka och köra appar med minimal påverkan, 60 coola nya emojis och batterioptimeringsfunktioner, som att begränsa användningen av bakgrundsapplikationer.

Nokia 7 plus finns i två färgblandningar, svart/koppar och vit/koppar, till en MSRP på 399 euro.

[1] För bilder upp till 16MP

Relaterade artiklar

Back to top button