Nokia 7 kan komma till Europa: internationell lansering planerad till början av 2018?

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 7 kan komma till Europa: internationell lansering planerad till början av 2018?

Trots förväntningarna finns det fortfarande hopp om att se Nokia 7 in Europa. Tydligen, efter den första releasen exklusivt för kinesiska marknadenNokia skulle kunna ta med sitt mellanklass även till resten av världen under de första månaderna av 2018, precis som det redan hänt för Nokia 6.

Enligt nya kinesiska rykten håller det finska företaget på att förbereda en särskild presentation – troligen inställd till den 19 januari 2018 – där tre enheter bör tillkännages: den ökända Nokia 9 som det har pratats om ett tag, en ny version av Nokia 8 (2018) och just den globala lanseringen av Nokia 7.

För närvarande finns det ingen säker information om det och det är inte klart vilka versioner av Nokia 7 kommer att finnas tillgänglig utanför Kina och nuvarande marknadsföringsmarknader. Mellanklassen kommer troligen att lanseras med en pris under 500 dollar på de största västerländska marknaderna, men vi får vänta några veckor till för att vara säkra.

Relaterade artiklar

Back to top button