Nokia 6 skulle förbereda sig för global lansering: nyheter på MWC (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6 skulle förbereda sig för global lansering: nyheter på MWC (uppdaterad)

Idag är den stora dagen för lanseringen av Nokia 6, det är synd att HMD, företaget som “gömmer“bakom Nokias varumärke, har tillfälligt valt lansera den endast i Kina. Användningen av termen “momentärt” är inte helt tillfällig.

NokiaPowerUser-kollegor har verkligen grävt fram intressanta nyheter angående sin Nokia 6 som kan båda gott för en internationell lansering av den nya Nokia-enheten med Android ombord.

Skärmdumpen du hittar nedan är relaterad till släppa den officiella Bluetooth-certifieringen för två modeller, TA-1000 Och TA-1003. Den första av de två är just modellkoden för Nokia 6, den andra kan hänvisa till en variant avsedd för den amerikanska marknaden. Vem vet att Nokia inte kommer som en överraskning för MWC i Barcelona presenterar den internationella versionen av Nokia 6!

Uppdatering: Det verkar som att Nokia / HMD kan presentera en ny smartphone under MWC 2017. Även om källan hänvisar till möjligheten att en top of the range kommer att lanseras med Snapdragon 835gissningarna verkar lite påtvingade och även om det fortfarande är möjligt, lutar vi mer åt möjligheten att prata om den internationella Nokia 6.

Uppdatering x2: I en video som lagts ut på Nokias officiella Facebook-sida meddelar företaget nyheter före den 26 februari. Hypoteserna om en internationell lansering blir mer och mer konkreta.

Relaterade artiklar

Back to top button