Nokia 6 har en kropp med motstånd av militär kvalitet

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6 har en kropp med motstånd av militär kvalitet

Den helt nya Nokia 6 meddelade i går morse är kanske inte det toppintervall som alla förväntade sig, men det döljer en del kvalitet vilket kan få några av de mest skeptiska läsarna att tänka om.

Efter att ha sett den i en serie av riktiga bilder är rampljuset nu på Bygg kvalitéett ämne som samma företag ville avslöja några detaljer om tack vare ett inlägg på det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Nokia-märkta enheten är faktiskt mycket motståndskraftigtillräckligt för att ha en kropp med motstånd av Militär klass. Metallstrukturen som utgör kroppen kan i bästa fall skydda smarttelefonen, även i extrema förhållandensåsom fysisk stress, mycket höga eller mycket låga temperaturer, hög luftfuktighet, snö, vatten med mera.

Kvaliteten på materialen och produkternas soliditet har alltid varit nyckelfunktioner av Nokia-märkta enheter, och vi är glada att företaget förresten inte har tappat dessa typiska egenskaper, även nu när det är under det nya ägandet HMD.

Vi vet fortfarande inte om Nokia 6 någonsin kommer att landa i europeiska marknadenmen det är ganska troligt att många entusiaster och vanliga användare skulle ge detta gamla men nya företag en chans, med tanke på det förflutnas glans.

Relaterade artiklar

Back to top button