Nokia 6 (2018) och Nokia 9 närmar sig lansering och nya möjliga detaljer om den förstklassiga kameran (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6 (2018) och Nokia 9 närmar sig lansering och nya möjliga detaljer om den förstklassiga kameran (foto)

Nokia 6 (2018) och Nokia 9 närmar sig med stormsteg presentationen och marknadslanseringen, som kan äga rum mot mitten av januari 2018. Om ryktenas väg har varit lång och slingrande för Nokia 9, är Nokia 6 (2018) en nyhet från de senaste veckorna, men ännu en certifiering som påverkade de två modellerna, kan vara förspel av slutet på ryktena.

I själva verket har båda gått sedan dess CCCkinesiskt certifieringsorgan, märkt med båda kodnamn (TA-1054 och TA-1042), båda från deras handelsnamn, nämligen Nokia 6 (2018) och Nokia 9. De senaste ryktena talar om en möjlig presentation för 19 januari 2018 i Kinamen det finns de som antar sin ankomst med anledning av CES Vegas i början av januari, en stor skyltfönster för marknadsföra Västra.

Nokia 9 men han talas också om för sin egen skull fotografiska sektorn, särskilt för de funktioner som den kan skryta med. Faktum är att den senaste betaversionen av Android Oreo för Nokia 5 introducerade några dolda nyheter i kameraappen som verkligen inte var designad för den modellen, som, eftersom den är en billig enhet, bara har en bakre fotosensor.

Appen har verkligen alternativ för båda zoom 2x telefotobåda för en återhämtning vid vinkel. Det kan därför vara en ledtråd till de speciella funktionerna hos Nokia 9, som kan kombinera båda funktionerna, först i smartphonevärlden. Det är dock inte klart hur detta kan göras möjligt, om inte med inkluderandet av ben 3 kameror bak. Men fram till nu har ryktena alltid talat om en dubbel sensor bak till Nokia 9. Vi får se om dessa inkonsekvenser de kommer att hitta en synteseller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button