Nokia 6.1 Plus (X6) kommer: Android One med Snapdragon 636 och 4 GB RAM från Geekbench (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6.1 Plus (X6) kommer: Android One med Snapdragon 636 och 4 GB RAM från Geekbench (foto)

HMD Global, företaget som kontrollerar den mest kända Nokia, lanserade sin utmärkta Nokia X6 i Kina för två månader sedan. Smarttelefonen har nått god framgång till den grad att, också tack vare användarförfrågningar, Juho SarvikasVD för HMD Global, har meddelat att det kommer att bli det marknadsförs globalt.

Nokia 6.1 Pluskommer det att kallas bortom de kinesiska gränserna, det borde komma under de närmaste dagarna (enligt några rykten läckte på nätet, nästa 19 juli) och erbjuder oss en smak av hennes Tekniska specifikationer passerar från plattformen av Geekbench. Medan testresultaten kan ses i gallerietföreslår lite mål, vi kan lära oss en bekräftelse på dess tekniska specifikationer: i synnerhet är närvaron av SoC bekräftad Snapdragon 636 Och 4 GB av RAM.

Från nyheterna som hittills läckt ut på enheten vet vi att den kommer att ha ett främre hack och kommer att vara en Android One-enhet. För närvarande har vi ingen officiell bekräftelse angående inlämningsdatum men med tanke på de snäva deadlines, antar vi att vi snart kan uppdatera dig med nya detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button