Nokia 6.1 misshandlad och främjas av Zack, titta hur svårt det är att vika den (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6.1 misshandlad och främjas av Zack, titta hur svårt det är att vika den (video)

Nokia 6.1 tillkännagavs officiellt, för Italien, vid senaste MWC och är en av de mer lovande Android-smarttelefoner placerade i mellanklassen. Enheten hamnade också i ovänliga händer på Zack, av YouTube-kanalen JerryRigAllt, expert i misshandel olika typer av smartphones. Nokias mellanklass har genomgått olika tester och klarat sig ganska bra.

Det första testavsnittet hänvisar som vanligt till reptålighet från frontglaset: den Gorilla Glass 3 av Nokia 6.1 klarar Zacks påfrestningar bra, upp till nivå 6 på Mohs-skalanmed uppenbara tecken från den sjunde nivån (som hände med OnePlus 6).

I förhållande till ramen lateral av enheten uppskattade Zack inte riktigt valet av sätt inte in ett plastskikt mellan frontglaset och metallkonstruktionen, som kunde ha fyllt funktionen som stötdämpare vid fall. Trots detta reagerade sidometallen bra på påfrestningar.

Även metall baksida av enheten betedde sig bra, fingeravtrycksläsaren var repad men det fortsatte att fungera.

Även där brandtest det gick bra: pixlarna på LCD-skärmen gjorde motstånd 10 sekunder under direkt låga och har började jobba igen en gång kyld, till skillnad från vad som skulle ha hänt med en AMOLED-panel.

Flextestet är det mest imponerande: Nokia 6.1 flexar inteinte ens under en viktig uppmaning och detta kan också vara en aspekt negativ eftersom enheten inte har en metod för skingra chocken i händelse av ett fall och av denna anledning skulle en stötfångare eller ett fodral spela en viktig roll för att skydda enheten. För mer information, här är hela videon av tester utförda på Nokia 6.1.

Relaterade artiklar

Back to top button