Nokia 6.1 ger dig en Google Home Mini (uppdaterad: fullständig reglering)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 6.1 ger dig en Google Home Mini (uppdaterad: fullständig reglering)

Nokia 6.1 med Google Home Mini, och ditt hem är smartare

Den nya HMD Global-telefonen kommer på italienska hyllor i ett exklusivt erbjudande med Googles smarta högtalare

Milano, 23 mars 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, meddelar att Nokia 6.1 kommer att lanseras på den italienska marknaden i ett exklusivt paket med Google Home Mini. Den som köper den nya smarttelefonen får den smarta högtalaren gratis[1]. Detta gör att användare kan dra full nytta av Google Assistant-funktionerna och göra sitt hem smart med nya Nokia 6.1.

“Teknikerna för det smarta hemmet representerar ett av de hetaste ämnena de senaste åren”, säger Alberto Colombo, General Manager för HMD Global Italia. “Och tack vare integreringen av Google Assistant i Android Oreo är Nokia 6.1 nu den perfekta enheten för att styra smarta enheter i våra hem.”
Få ut det mesta av Google Assistant

Varje Google Home-enhet har en integrerad assistent. Oavsett om du vill be om något, styra hemautomatisering eller njuta av ditt favoritprogram är Google Assistant redo att erbjuda sitt stöd. Och tack vare Google Home Mini är allt detta ännu enklare.

Snabbare och starkare: Nokia 6.1

Baserat på framgångarna från sin föregångare erbjuder Nokia 6.1 ännu mer prestanda och funktionalitet i en kompakt och hållbar kropp. Enheten är 60 % snabbare än sin föregångare och erbjuder förbättrad Dual-Sight, ZEISS-optik, snabbladdning via USB-C, ett mer kompakt skärm-till-kroppsförhållande, Nokia spatial audio och Android Oreo™.

Nokia 6.1 tar originalets hantverk till nya nivåer genom att kombinera en kropp gjord av ett enda block av 6000-seriens aluminium med en 11 timmars tvåtons anodiserings- och poleringsprocess. Och tack vare den skulpterade 2,5D-skärmen med Corning® Gorilla® Glass kommer den kompakta och raffinerade kroppen att hålla sig vacker ännu längre.

Rent, säkert och uppdaterat

Nokia 6.1 går med i Android One-familjen och erbjuder en mjukvaruupplevelse av hög kvalitet designad av Google. Den kommer att uppdateras med de senaste innovationerna för att ha högsta grad av säkerhet tillhandahållen direkt av Google. Med en ren Android-installation saknar Nokia 6.1 alla ändringar i användargränssnittet eller onödiga dolda processer som förbrukar batteri eller saktar ner enheten för att säkerställa optimal användning över tid. Liksom alla Nokia-smarttelefoner som ingår i Android One-programmet kommer den med ett begränsat antal förinstallerade appar för att ge mer lagringsutrymme.

Tillgänglighet

Nokia 6.1 kommer att finnas tillgänglig från mitten av april i svart/koppar till ett pris av 279 euro.

[1] Villkor för erbjudandet tillgängliga vid ankomst av produkten på https://www.nokia.com/it_it/phones.

Relaterade artiklar

Back to top button