Nokia 5:s kameraapp med Oreo avslöjar ledtrådar till möjliga framtida modeller och intressanta nya funktioner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5:s kameraapp med Oreo avslöjar ledtrådar till möjliga framtida modeller och intressanta nya funktioner (foto)

Nokia 5 det kommer att bli en av de nästa smartphones av det finska märket som kommer att uppdateras till Android Oreo, efter att ha fått en beta-firmware sedan en tid tillbaka. Uppdateringen kommer att ge många nyheterinklusive en förnyad kamera app, som lovar att förbättra sin prestanda. Men gräver djupare i koden förAPK av den här appen kan du stöta på ledtrådar om möjligt framtida modeller Nokia och nya funktioner fotografisk.

I synnerhet finns det – på ett inte precis dolt sätt – referenser till Nokia 1, Nokia 4, Nokia 7 Plus och Nokia 9. Vi har pratat om det senare i många månader och ditt presentation är nu nästan taget för givet, väntat för de första veckorna av 2018; även av Nokia 1, modell nybörjarnivå, vi har redan hört talas om det och denna referens skulle bekräfta dess existens; Nokia 4 och 7 Plus är istället för absoluta nyheterspeciellt modell 4 ser vacker ut osannolik för den kinesiska marknaden – med tanke på den välkända orientaliska tetrafobin – och även om det är en modell som endast är avsedd för Europa verkar det konstigt.

Vi vet inget om Nokia 7 Plus för tillfället, vi får se om andra rykten kommer att ta upp det i framtiden.

Det bör också noteras en kuriosa, nämligen att .png-filerna som har försett oss med dessa referenser, är även daterad augusti 2016: vem vet om detta kan syfta på en preliminärt utkast av nomenklaturen för rada upp av Nokias smartphones med Android, senare modifierad.

Som väntat har dock riva ner han gav oss också en del intressant information om möjliga funktioner att Nokias kameraapp kan komma att integreras i framtiden. Det handlar särskilt om Telefoto, Pro-läge Och Slutartid: den första kan hänvisa till antagandet av en lins, kapabel till optisk zoomav en kommande Nokia-smarttelefon – den största misstänkta skulle säkert vara Nokia 9 – medan Pro Mode och Shutter Speed ​​skulle hänvisa till lägen för manuell skytte, som kan utnyttja potentialen hos Nokias toppmoderna fotosensorer. Kort sagt, mycket kött på elden som väntar på att du ska hitta mer konkreta bekräftelser.

Relaterade artiklar

Back to top button