Nokia 5 i uthållighetstestet: billigt i pris, men inte i byggkvalitet (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5 i uthållighetstestet: billigt i pris, men inte i byggkvalitet (video)

Fortsätt i motståndstest av de ökända Zackpå YouTube-kanalen JerryRigAllt. Den här gången är det inte upp till en smarttelefon i toppklass att hamna på din tortyrbordmen till en exponent för medel-låg intervall av marknaden: Nokia 5. Lanserades i Italien för 219 €, kan nu hittas brett under gränsen på 200 €. Specifikationerna skriker verkligen inte ett mirakel, men du kommer att veta motstå till Zacks drifter?

Testet börjar med den traditionella granskningen av delen främre av anordningen, särskilt på motståndet mot repor av displayen. Skyddas av ett glas Gorilla glas, den beter sig precis som alla andra smartphones på marknaden, inklusive den dyraste: därför är du inte rädd för att repa den för lätt. Även mittknappen skyddas av samma glas, medan skyddet av öronkapsel den riskerar inte att tas bort av misstag.

Vänder till bak-, Nokia har verkligen inte snålat med material, trots prisklassen. De metall av kroppen är tillräckligt solid, såväl som metalliska är ström- och volymknapparna.

där kamera är skyddad av glasett klart steg upp från sin yngre bror Nokia 3, och till och med blixt den är skyddad av samma material, ett absolut sådant sällsynthet även på mycket dyrare enheter.

där brandtest den överträffas på samma sätt som andra smartphones utrustade med en IPS-panel: pixlarna slocknar efter en tio sekunder om de utsätts för lågan från en tändare, då att hämta dess funktion utan minsta problem. Men det är i den berömda böjtest att Nokia 5 bevisar sitt värde utmärkt soliditet: trots påfrestningarna gör enhetens inre struktur ett perfekt jobb, inte visar det minsta tecken på att avta. Kort sagt, om du letar efter en billig, robust och genom stridNokia 5 kunde göra till ditt fall.

Relaterade artiklar

Back to top button