Nokia 5 (2018) kan vara närmare än väntat: “inofficiell” bekräftelse från högsta ledningen för HMD

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5 (2018) kan vara närmare än väntat: “inofficiell” bekräftelse från högsta ledningen för HMD

En ny Nokia-smarttelefon hägrar vid horisonten, men bli inte för upphetsad, för det är inte en topp i sortimentet. Objektet för mysteriet borde vara det nya Nokia 5 (2018)reviderad och korrigerad version av mellanklassen som släpptes förra året och som kunde följa i fotspåren av Nokia 6även återbesökt i 2018 års version.

Att ge det “inofficiella” tillkännagivandet, efter månader av rykten på webben, är Juho Sarvikas, CPO för HMD Global. Som svar på en tweet från en användare, som bad om information om utgivningen av denna möjliga Nokia 5 (2018), svarade HMD:s chef för “håll ögonen öppna“, ett tecken på att nyheter är på väg.

Uppenbarligen finns inga specifikationer eller presentationsdatum meddelade, men hypoteserna är bortkastade. De mest övertygande säger att nya Nokia 5 skulle kunna utrustas med en SoC Qualcomm Snapdragon 435, 2/3 GB RAM och 16/32 GB internminne, med programvara Android One baserad på Oreo 8.1.

När det gäller släppet kan det vara nära förestående, kanske redan innan slutet av månadenförutom i början av juni.

Priset bör ligga runt 200 €, men mycket kommer också att bero på den monterade hårdvaran och potentiella kommande varianter. Vi ses under de närmaste veckorna för mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button