Nokia 5.1 Plus (X5) kommer att lanseras i Kina den 11 juli, men vi européer får vänta lite längre (uppdaterat: nya renderingar)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5.1 Plus (X5) kommer att lanseras i Kina den 11 juli, men vi européer får vänta lite längre (uppdaterat: nya renderingar)

Ryktena från förra veckan hade träffat målet och signalerade datumet för officiell presentation av nya Nokia 5.1 Plus – som kommer att heta Nokia X5 i Kina – långt före bekräftelsen av det kinesiska företaget, som har kommit först under den senaste timmen. HMD Global har därför bestämt sig för att upptäcka kort med en bild förhandstitt vilket bekräftar allt vi redan visste, och lägger också till några viktiga detaljer relaterade till marknadsföring.

Via det officiella Nokia-kontot på Weiboankomsten av en ny X-seriemodell har tillkännagetts härnäst 11 juli, som kommer att visas i ett särskilt evenemang. Även om det inte finns något namn är det nästan uppenbart att tro att den misstänkte är Nokia X5, som snart kommer att börja marknadsföras i Kina.

För vilken oro europeiska marknadenistället får vi vänta några veckor till, vilket redan har hänt för många Nokia-märkta modeller tidigare. Förmodligen lanseringen av denna smartphone, som vi kommer att kalla Nokia 5.1 Pluskommer att utföras samtidigt med Nokia X6, som bör heta på liknande sätt Nokia 6.1 Plus.

Vi får se vad som kommer att tillkännages från Nokia-evenemanget mellan två dagar, i hopp om att datumet för landning på den europeiska marknaden kan vara en av informationen som kommunicerades under konferensen. Så, för alla detaljer om nya Nokia 5.1 Plus, eller X5 om du föredrar det, håll utkik på våra sajter och kom tillbaka under de kommande dagarna.

Uppdatering 2018-07-09 kl 11:40

Inte ens dags att meddela den officiella status som redan har dykt upp på webben nya renderingar vad Nokia X5 borde vara. Bilderna visar tydligt framsidan, där skåran längst upp på skärmen dominerar, medan resten av designen ser väldigt lik ut som Nokia X6.

Relaterade artiklar

Back to top button