Nokia 5.1 Plus passerar från TENAA och bekräftar specifikationer och design (foto) (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5.1 Plus passerar från TENAA och bekräftar specifikationer och design (foto) (uppdaterad)

Efter att ha kommit till rubrikerna för ungefär tio dagar sedan, tack vare ingripandet av @OnLeaks, Nokia 5.1 Plus uppstigningen mot den officiella presentationen fortsätter, passerar från TENAA.

Det kinesiska certifieringsorganet har faktiskt nyligen godkänt en Nokia-smartphone känd under förkortningen TA-1109ett namn som i sig skulle säga oss väldigt lite, men som får en helt annan dimension när vi väl har en titt på dess Tekniska specifikationer. I själva verket verkar det klart att egenskaperna hos denna framtida Nokia-modell passar ihop perfekt med de som läckte ut för bara några dagar sedan, en nästan otvetydig ledtråd om att det är Nokia 5.1 Plus.

Specifikt talas det om en SoC med klocka 2 GHz (förmodligen MediaTek Helio P60), 3/4/6 GB RAM, 32/64 GB internminne expanderbar, 5,86″ TFT-skärm i HD + upplösning (720 x 1 520 pixlar), väl 3 kameror (2 på baksidan), Android 8.1 Oreobatteri från 3 000 mAh och dimensioner på 149,51 x 71,98 x 8,096 mm Och 160 g. Håll utkik på våra sidor, för det officiella tillkännagivandet kan komma strax innan.

Uppdatering 20/06/2018 kl 18:00

Som vanligt, några timmar efter offentliggörandet av informationen om de tekniska specifikationerna, på webbplatsen för TENAA de bilder relaterat till Nokia 5.1 Plus, som återigen inte gör det bekräfta vad som redan har dykt upp de senaste dagarna. De hack svårt att se, men den bakre designen har den redan förutsedda dubbel vertikal kamerai linje med fingeravtrycksläsare.

Relaterade artiklar

Back to top button