Nokia 5.1 Plus har ett möjligt lanseringsdatum: målet är 11 juli

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5.1 Plus har ett möjligt lanseringsdatum: målet är 11 juli

Enligt ett färskt rykte från Kinamed stöd av en mycket suddig bild, kan vi äntligen ta reda på vad som bör vara lanseringsdata för nya Nokia 5.1 Plus, som förmodligen kommer att ta namnet Nokia X5 på den kinesiska marknaden.

Annonsmaterialet på bilden, som skulle hänvisa till denna modell och till kollegan Nokia X6, säger att lanseringsdatumet är satt till nästa 11 juli, nämligen nästa onsdag. En mycket kort tidsperiod, vilket dock verkar rimligt om vi tror att enheten redan har certifierats av olika nationella organ, så den verkar nu redo för marknadsföring.

För närvarande finns det inga andra detaljer angåendeintern hårdvara, som vi redan har pratat om i den här artikeln. Det största tvivelet gäller dock just det officiella lanseringsdatumet, som fortfarande bara kan relateras till den kinesiska marknaden och inte till den internationell.

Just av denna anledning, om vi tar informationen som rapporterats av ryktet för gott, kan vi dock inte försäkra dig om att den nya Nokia 5.1 Plus kommer snart också i vårt landmen vi får vänta på den officiella presentationen av Nokia för att kunna bekräfta alla rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button