Nokia 5.1 och Nokia 3.1 går in i programmet Android Enterprise Recommended

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 5.1 och Nokia 3.1 går in i programmet Android Enterprise Recommended

De Android Enterprise Recommended certifierade Nokia-smarttelefoner ger företag sinnesro och kostnadskontroll

Med så många som 6 enheter har Nokia det största antalet telefoner i programmet
Android Enterprise Rekommenderas

Milano, 9 juli 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, stärker sin position på företagsmarknaden med tillägget av två nya smartphones till Googles Android Enterprise Recommended-program.

Till de två sistnämnda finns sex Nokia Android Enterprise Recommended smartphones till olika prisklasser, inklusive nya Nokia 5.1 och Nokia 3.1 32GB. Android Enterprise Recommended-programmet försäkrar företag att telefoner har validerats av Google och därför kan uppfylla vissa affärsegenskaper, inklusive hårdvara, mjukvara, implementeringsspecifikationer, säkerhetsuppdateringar och användarupplevelse.

Förutom att dra nytta av det breda utbudet av Nokia-smartphones kommer både företag och proffs att dra nytta av löftet om en ren, säker och uppdaterad mjukvaruupplevelse, vilket innebär att telefonerna alltid kommer att ha de senaste Google-innovationerna och regelbundna säkerhetsuppdateringar. Varje smartphone har en elegant design och uppfyller de kvalitetsegenskaper som förväntas av en Nokia-telefon.

Flexibla, de garanterar besparingar i tid och pengar

Nokia 5.1 och Nokia 3.1 tillhör båda Android One-familjen, så de kommer att få månatliga säkerhetsuppdateringar i tre år. Och eftersom säkerhet är ett stort problem för IT-beslutsfattare som står inför ständigt föränderliga hot och attacker, kan de vara lugna med Nokias smartphones.

Dessutom innebär den rena Android™-installationen att Nokias smartphones kan integreras med ett stort antal Enterprise Mobility Management-lösningar (EMM). Tack vare full kompatibilitet med Android Enterprise Management API:er kan en flotta av Nokias smartphones enkelt integreras i den valda EMM-lösningen, vilket gör den inte bara mycket anpassningsbar utan också sparar tid och pengar.

“Det är spännande att arbeta med HMD Global för att göra Android till den mobilitetsplattform som valet för globala företag”, kommenterar David Still, VD Android Enterprise. “Nokia-telefoner är kända för sin innovation och mycket populära bland företagsanvändare. Vi är glada att ett brett utbud av enheter nu ingår i Android Enterprise Recommended-programmet ”.

“Ur prissynpunkt erbjuder vi en av de mest kompletta Android Enterprise Recommended-plånböckerna på marknaden, vilket gör Nokias smartphones mycket konkurrenskraftiga och ett attraktivt val för företag av alla storlekar. Vi samarbetar med ledande B2B-återförsäljare runt om i världen, såväl som direkt med nationella och internationella kunder, som implementerar Android-enheter i sina organisationer. Vi ser ett stort intresse från bank-, tillverknings-, mjukvara-, transport-, telekommunikations-, energi-, läkemedels- och fordonssektorerna, för att nämna några, tillägger Andrej Sonkin, GM Enterprise Business, HMD Global.

Android zero-touch-registrering

De enheter som Google valt ut för att gå med i Android Enterprise Recommended-programmet har genomgått rigorösa testprocedurer för att säkerställa att enheter och tjänster uppfyller de högsta specifikationerna när det gäller hårdvara, implementering, säkerhet och användarupplevelse för att framgångsrikt kunna hantera de mest krävande miljöerna. ogynnsamma affärsförhållanden. Med en ren version av Android 8.0 Oreo™ på alla Android Enterprise Recommended Nokia-smartphones, är företag övertygade om att telefonerna är fria från skal och gränssnittsförändringar. Frånvaron av onödiga förinstallerade appar eller dolda processer maximerar batteritiden och enhetens lagring. Och tack vare noll-touch-registrering kan företag distribuera Nokias smartphones med förkonfigurerade Enterprise Mobility Management-inställningar (EMM). Telefoner kan konfigureras online och levereras direkt till anställda så att de omedelbart är redo att användas.

Utbudet av Nokia Android Enterprise Rekommenderade smartphones

Med en portfölj som sträcker sig från toppmoderna Nokia 8 och Nokia 8 Sirocco till Nokia 7 plus och Nokia 6.1-modeller, till de nyligen lanserade Nokia 5.1 32GBi mellanklassenheterna och prisvärda Nokia 3.1 32GB, representerar Nokias smartphones utbudet av Android-telefoner. Största Enterprise Rekommenderas på marknaden. Nokias funktionstelefoner är också tillgängliga för de användare som behöver utmärkt samtalskvalitet och extraordinär batteritid. Modellerna inkluderar Nokia 3110 3G och den reviderade Nokia 8110 4G, som också fungerar som en WLAN-hotspot för dem som alltid behöver anslutning.

Relaterade artiklar

Back to top button