Nokia 4 kan också debutera på MWC 2018: Snapdragon 450 för den direkta efterföljaren till Nokia 3

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 4 kan också debutera på MWC 2018: Snapdragon 450 för den direkta efterföljaren till Nokia 3

Avtäckt för första gången av den nu berömda riva ner Nokia 5 kameraapp med Oreo, Nokia 4 kan snart bli verklighet och dela scenen för HMD Global-evenemanget – nästa februari 25 på MWC i Barcelona – med flera andra modeller på startrampen, inklusive den efterlängtade Nokia 9, men också Nokia 1, Nokia 7 Plus och, som vet, även Nokia 8 Sirocco.

Informationen som läckt ut på Nokia 4 är, om jag ska vara ärlig, ännu inte mycket. Men det som verkar klart skulle vara hans status från direkt efterträdare till Nokia 3, som är ett av förslagen nybörjarnivå av det finska märket. Den enda kända detaljen om de tekniska specifikationerna gäller SoC som ska animera den, eller Qualcomm Snapdragon 450.

Dessutom, att döma av siffran 4 som identifierar den, är det inte svårt att anta att detta är en smartphone avsedd uteslutande till den västerländska marknaden, på grund av den kända tetrafobin som är utbredd i många asiatiska länder. Som HMD Global hade lovat så lovar Nokia-eventet på MWC 2018 verkligen att bli det rikåtminstone för antalet enheter som kunde avslöjas.

Men vi hoppas också en del överraskning av hård- eller mjukvarukaraktär, särskilt för avancerade modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button