Nokia 3.1 tillgänglig i Italien för 169 €: lågpris med elegans och Android One

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 3.1 tillgänglig i Italien för 169 €: lågpris med elegans och Android One

Och även Nokia 3.1 från och med idag på hyllorna i italienska butiker!

Den raffinerade Nokia 3.1 är gjord av aluminium och finns tillgänglig i de bästa elektronikbutikerna

Milano, 29 juni 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, meddelar att nya Nokia 3.1 finns tillgänglig i italienska butiker.

Nokia 3.1 erbjuder en förstklassig upplevelse och har en aluminiumdesign, den kvalitet du förväntar dig av en Nokia-smarttelefon. Nokia 3.1, som ingår i Android One-familjen, är certifierat som bäst i klassen för hårdvara och mjukvara av Google när det gäller valuta för pengarna.

Elegant design

Precis som originalmodellen förknippar Nokia 3.1 ett noggrant urval av material med fantastisk design. Den anodiserade metallkroppen och den skulpterade glasskärmen säkerställer den perfekta kombinationen av elegans och behaglighet vid beröring. Raffinerade men uppenbara metalliska accenter kombineras med diamantslipning för en oöverträffad finish.

Nokia 3.1 är den mest prisvärda smarttelefonen i 18:9-format och erbjuder samma skärmförhållande som finns på de flesta moderna telefoner för att göra mer innehåll tillgängligt i en ultratunn ram. En idealisk storlek för enhandsanvändning, enheten har en större 5,2” HD +-skärm skyddad av en 2,5D böjd Corning® Gorilla® Glass 3 för att bevara sin skönhet ännu längre.

Toppupplevelse

Nokia 3.1 har en MediaTek 6750 octa-core chipset som erbjuder dubbelt så många kärnor och 50 % mer prestanda än föregående generation för att alltid hålla jämna steg med dina behov. Med en bakre kamera med 13 MP autofokus fångar Nokia 3.1 de minnen du vill återuppleva om och om igen, medan den främre vidvinkelkameran fångar mycket mer i en selfie.

Tack vare den kompletta uppsättningen av sensorer – vanligtvis endast tillgänglig i premiumtelefoner – hanterar Nokia 3.1 även de senaste apparna utan problem. Få ut det mesta av populära AR-appar som Pokémon Go, betala säkert med Google Pay och fånga hela scener med panoramabilder.

Alberto ColomboGeneral Manager, HMD Italy, kommenterade:

“Nokia 3 har varit mycket framgångsrik i Italien och den positiva feedback vi har fått har fått oss att förfina fansupplevelsen ytterligare. Vi har sett till att Nokia 3.1 erbjuder rätt balans mellan kraft och design så att våra kunder aldrig behöver kompromissa.”

Rent, säkert och uppdaterat med Android One

Nokia 3.1 ansluter sig till Android One-familjen och ansluter till andra Nokia-smartphones som redan erbjuder en Google-designad upplevelse som är smidig, säker och helt enkelt fantastisk. Nokias smartphones med Android One erbjuder mer lagringsutrymme och batteritid, plus Googles senaste AI-innovationer som hjälper dig att hänga med i tiden. Nokia 3.1 kommer att få tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och två års OS-uppdateringar, enligt Android One-programmet, vilket placerar nya Nokia 3.1 bland de säkraste telefonerna på marknaden, med de senaste versionerna av Googles tjänster som Google Assistant och Google Photos med obegränsat gratis lagringsutrymme.

Marknadsförd med Android Oreo ™, låter den dig dra nytta av de senaste funktionerna, inklusive Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture för multitasking, Android Instant Apps för att upptäcka och köra appar med minimal inverkan, 60 fantastiska nya emojis och funktioner batterioptimering, som att begränsa användningen av applikationer i bakgrunden. Och Nokia 3.1 är redo för Android P.

Tillgänglig i blå / koppar och svart / krom, Nokia 3.1 kommer att finnas på hyllorna i de bästa elektronikbutikerna till det rekommenderade priset på 169 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button