Nokia 2 skulle vara en instegsnivå, men med ett 4 000 mAh batteri!

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 2 skulle vara en instegsnivå, men med ett 4 000 mAh batteri!

Efter månader av rykten och små ledtrådar verkar det som att Nokia – eller snarare HMD Global – nästan är redo att presentera sin nya smartphone nybörjarnivåsom borde ta namnet Nokia 2. Och det kan bli mer intressant än väntat.

Tack vare informationen från institutionen FCC och rapporterats av läckaren Roland QuandtTwittervi vet att den nya TA-1029-modellen borde ha en datablad inte speciellt spännande med tanke på att vi pratar om en 5″ HD-skärm, Snapdragon 212-processor på 1,27 GHz, 2 GB av RAM e 64 GB av utbyggbart internt minne, 8 MP och 5 MP kameror, 4G LTE-anslutning och Android 7.1 Nougat.

Esset i hålet skulle dock vara batterisom skulle kunna ha en kapacitet på ca 4 000 mAh. Om denna nyhet skulle bekräftas kan den nya Nokia-smarttelefonen garantera en ‘riktigt hög autonomiäven med hänsyn till den mycket låga förbrukningen av den monterade SoC.

Nedan kan du hitta vad som ser ut som några riktiga bilder av enheten, även om det fortfarande är obekräftade läckor.

Nya Nokia 2 ska ha en liknande design som de tidigare modellerna, även om den estetiska delen definitivt inte kommer att vara dess starka sida. Vi ser fram emot att lära oss mer under de kommande veckorna, särskilt när det gäller den verkliga grundläggande faktorn för det billigaste: det listpris.

Uppdatering 2017-10-10 kl 15.30

Kort efter att den här artikeln publicerades twittrade den välkände läckaren Evan Blass (alias @evleaks) renderingarna nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button