Nokia 2 är lika billig som solid: uthållighetstestet gick utmärkt! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia 2 är lika billig som solid: uthållighetstestet gick utmärkt! (video)

Även den lilla Nokia 2 hamnade i klorna på den gode Zack, YouTube-kanalens förstörare JerryRigAllt. Detta är Android-smarttelefonen billigare produceras i år av Nokia, men det låga priset motsvarar också en låg byggkvalitet? Att döma av Zacks test, absolut inte!

Framsidan skyddas av en glas resistent upp till nivå 6 på skalan som används av youtubern, gillar därför det bästa toppintervallet på torget. Displayen och alla främre sensorer kan sova lugnt, och detsamma kan sägas om kamerafack på baksidan, även skyddad under glas.

Det bakre skalet är avtagbar – men det är inte batteriet – och det är gjort av plast, vilket gör det repbar med vassa föremål. Det här materialets soliditet är fortfarande bra, så inga bekymmer ur denna synvinkel. Motståndet hos sidoram och knappar infällda på ytan, allt in metall.

Inga problem med det heller bränntest Och böjtestbåda två föråldrad big timeutan några speciella bekymmer.

Så hur är det med den här Nokia 2? Även om det är billigt så är det hållfasthet det är inte ifrågasatt, det verkar faktiskt nästan högre än något toppsortiment som setts under de senaste månaderna. Om du inte tror på oss, se videon med det kompletta uthållighetstestet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button