Nokia 2.1 Android 10-uppdateringen är inte i sikte eftersom Pie-baserad säkerhetskorrigering för juni kommer

HMD Global driver nu en ny uppdatering för Nokia 2.1. Tyvärr är det inte vad de flesta Nokia 2.1-användare väntade på, det vill säga Android 10, snarare är det säkerhetsuppdateringen från juni 2020 baserad på Android 9 Pie.

Android 9 Pie kom till Nokia 2.1 redan 2019 som sin första stora OS-uppdatering och Android 10-uppdateringen skulle vara enhetens andra och sista OS-uppdatering.

Tja, det är intressant att se Nokia lovar att leverera två OS-uppdateringar för en enhet som Nokia 2.1, som drivs av SD 425 SoC tillsammans med 1 GB RAM.

Enligt den reviderade färdplanen för Nokia Android 10-uppdateringen borde Nokia 2.1 ha hämtat Android 10-uppdateringen under andra kvartalet 2020. Men det verkar inte vara fallet eftersom denna säkerhetsuppdatering från juni 2020 är baserad på Android 9 Pie.

Android 10 nokia färdplan reviderad

På tal om den här säkerhetsuppdateringen från juni är den cirka 110,9 MB och har skickats via OTA. Det betyder att det kommer att ta lite tid att träffa alla enheter.

Lyckligtvis för de som inte vill vänta på att OTA ska anlända och vill manuellt uppgradera sin Nokia 2.1 med den senaste säkerhetsuppdateringen, kan ta tag i paketfilen från avsnittet nedan:

nokia-2.1Nokia 2.1
  • Enhet: Nokia 2.1
  • Kanal: Global Stable
  • Android: 9 Pie Go Edition

Eftersom den senaste uppdateringen är baserad på Android 9 Pie är allt vi kan göra att hoppas att nästa uppdatering kommer med det efterlängtade Android 10 OS. För en komplett lista över Android 10 uppdaterade Nokia-telefoner kan du kolla in vår dedikerade .

Dessutom, om du vill veta om din Nokia-telefon är berättigad att ta emot en Android 11-uppdatering eller inte, kan du kolla in vår lista med Android 11-kvalificerade Nokia-enheter. Bara en påminnelse om att detta inte är en officiell lista och vi kommer att hålla ett öga på det officiella tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button