Nokia 1 Android 10-uppdatering kommer att släppas "mycket snart," säger support

Nokia är ett av de varumärken som på senare tid har byggt upp ett namn för sig själva genom att leverera de senaste mjukvaruuppdateringarna, oavsett om det är säkerhets- eller firmwareuppdateringar, i tid.

Företaget var faktiskt ett av de första märkena som kom med en dedikerad Android 10-uppdateringsfärdplan som visade när Nokia-telefonerna kommer att få OS-uppdateringen.

Den pågående COVID-19-pandemin tvingade det finska varumärket att komma med en reviderad Android 10-färdplan, som justerade det planerade datumet för Android 10 för några av enheterna.

Android 10 nokia färdplan revideradKlicka för att zooma

För närvarande har Nokia levererat Android 10-uppdateringarna till de flesta enheterna i sin portfölj. För en komplett lista över enheter kan du gå till vår .

Nokia 1 är bland de få enheter som väntar på uppdateringen av Android 10 OS. Om vi ​​går efter uttalandena från den officiella kundsupporten har de sagt att Nokia 1 kommer att få uppdateringen under andra kvartalet 2020.

Hej, Android™ 10-uppdateringen för din Nokia 1 kommer att finnas tillgänglig under andra kvartalet 2020.
(Källa)

du kan förvänta dig Android™ 10-uppdateringen för din Nokia 1-smarttelefon under detta kvartal.
(Källa)

Men det ändras idag eftersom, som svar på en användares fråga om Android 10-statusen för Nokia 1, uppgav Nokias officiella Twitter-handtag att uppdateringen kommer att släppas “mycket snart”.

Så här lyder den officiella tweeten:

Android 10-uppdateringen för Nokia 1 kommer att släppas inom kort. Håll utkik på vår hemsida och håll utkik efter den.

(Källa)

twitter nokia 1 android 10 status

Tillsammans med Nokia 1, andra enheter som väntar på Android 10-uppdateringen inkluderar Nokia 3.1, 5.1 och 2.1. Alla dessa enheter, t.ex. Nokia 3.1, 5.1 och Nokia 2.1, har nyligen hämtat säkerhetspatchsetet från maj 2020.

Det som är gemensamt mellan dessa enheter och Nokia 1 är att Nokia 1 nyligen också har tagit tag i den Android 9-Pie-baserade säkerhetsuppdateringen för maj.

Och om vi tar någon ledtråd från det senaste uttalandet, kan vi förvänta oss att Nokia 1 blir nästa enhet i kö för att ta emot Android 10-uppdateringen från den finska OEM. Vi kommer att hålla dig uppdaterad en gång, lite mer information relaterad till detta kommer över vårt bord.

Relaterade artiklar

Back to top button