NOAs nya smartphone kommer också att presenteras vid nästa MWC (video och foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: NOAs nya smartphone kommer också att presenteras vid nästa MWC (video och foton)

Koprivnica, 20 februari 2018

NOA kommer på Mobile World Congress 2018 att presentera ytterligare en ny smartphone från Element-serien – NOA N1. Med sitt eleganta kromhölje tillgängligt i tre färger, Face ID, DTS-ljud och 18:9 skärmfunktioner, är den här enheten gjord för att festa och ha det trevligt.

Användare tittar på en ökande mängd videoinnehåll på mobila enheter, så vi har gett NOA N1 en skärm med förhållandet 18:9. Med sin 5,5 tum diagonal i HD+-upplösning kan du njuta av foton och video på ett helt nytt sätt. Ljudet i dina media kommer att förstärkas med fantastiskt ljud, med tillstånd av implementerat DTS-ljud teknologi. Tack vare dessa förbättringar blir NOA N1 en riktig symfoni i fickan!

N1 kommer säkerligen att locka uppmärksamhet med ett imponerande designat kromhölje, tillgängligt i tre färger: silver, svart och blått. Enheterna ligger perfekt i din hand och är en fantastisk danspartner, redo att spela in alla dina stunder som du spenderar med att ha kul med dina vänner.

Denna modell kommer med en dubbel bakre kamera in 13 MP + 5 MP upplösning och en front 5 MP kamera med en Face ID alternativ. NOA N1 ansiktsigenkänningsteknik kommer att möjliggöra en snabb och enkel upplåsning av din mobiltelefon med en ansiktsskanning.

NOA N1 är baserad på Fyrkärnig Media Tek MT6739-processor tickar på en 1,5 GHz-frekvens, med en 5,5 tums skärm. Skärmupplösningen i HD+-tekniken är 720×1440 pixlar med ett skärmförhållande på 18:9. NOA N1 kommer att ha 2 GB RAM och 16 GB datalagringsminne, som kommer att kunna utökas till 64 GB med hjälp av ett extra minneskort, eller så kan du placera ett extra SIM-kort i samma kortplats. N1 kommer med en 3 000 mAh batteri och kommer att använda det senaste Android 8.0 operativ system.

Denna smartphone kommer från Element Prime-serien av enheter, som har NOA Premium Care garanti som dess främsta fördel.

NOA N1 kommer att finnas på marknaderna i början av mars eller i slutet av april. Enheten kommer att vara inom 150 EUR-marknadsklassen, men det slutliga priset bör variera mellan olika marknader.

Relaterade artiklar

Back to top button