Nintendos nya konsol, Switch OLED, gör en besviken –

Det japanska företaget gjorde alla besvikna som förväntade sig att denna nya konsol skulle bli en revolution jämfört med sin föregångare. Ny konsol inte proversion långt ifrån det, men det är praktiskt taget samma som den klassiska, med undantag för mindre förändringar i dess komponenter och estetik.

När det gäller några få nya produkter har den här nya versionen fått sitt namn eftersom den ändrar TFT-tekniken på skärmen till OLED-teknik … Skärmen kommer att öka något i storlek från 6,2 tum till 7. Upplösningen kommer dock inte att ändras (1280 × 720) och dina spel kommer fortfarande att visas i 720p.

När det gäller dimensioner förblir längden och höjden desamma som i den första versionen av konsolen (102 mm respektive 13,9 mm), även om denna nya version kommer att tre millimeter bredare, vilket inte är känt. du kommer att märka när det kommer till att spela. Dess interna minne har fördubblats sedan dess Från 32 GB till 64 GB.

Samma batteri och samma GPU

Även om detta bara förändrar skärmtekniken och är mer än tre millimeter bred, konsolen kommer väga mer i synnerhet 320 gram (eller 420 om den har en inbyggd Joycon) till skillnad från 297 gram av Nintendo Switch (398 om den är ansluten till Joycon).

Även om den nyare versionen av konsolen är tyngre och något bredare, är detta inte synonymt med att den kan hålla längre som Batteri-liv förblir exakt det samma , som varar från fyra och en halv timme. och klockan nio. Dess grafikkort kommer också att förbli detsamma som den ursprungliga 2017-konsolen, Nvidia Tegra.

Ny färg och Ethernet-adapter

Han tillägger också LAN (Ethernet)-kontakt kärnan är vad som är ett tillägg som inte är så vettigt, eftersom om den här konsolen är något annorlunda är det portabilitet, så inga kablar krävs för att ansluta den, och det räckte med en WI-FI-anslutning.

Man kan bara tillägga att en ny färg som aldrig har setts på denna Nintendo-konsol kommer att släppas i denna nya OLED-version. vit färg … Alla som har väntat på PRO-versionen av denna konsol får vänta lite längre.

Relaterade artiklar

Back to top button