Nintendo Switch Pro med 4K till 2022

4K switcher 2022

Enligt den kända ledaren Jeff Grubb, den mer kraftfulla 4K-orienterad Nintendo Switch-versionen är fortfarande ett projekt som Nintendo har i sina planer, och även om den senaste lanseringen av OLED-versionen har kylt ner stämningen, säger han att informationen som har nått dina öron fortsätter att peka på 2022 som lanseringen av den mest kraftfulla konsol någonsin. Nintendo.

Detta är något som kanske inte passar för många med tanke på att OLED-modellen kommer att säljas i oktober, men som Grubb påpekar hade Nintendo 3DS upp till 6 olika modeller (3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS, New 3DS XL och New 2DS), så det skulle inte vara förvånande om Nintendo följde samma modellstrategi. A Ny Nintendo Switch skulle låta bra.

Jag har fortfarande bara personligen hört 2022 för en Switch Pro. Och om det fortfarande händer kommer jag att fortsätta spekulera i att det kommer att ha 4K-utgång med ett betydligt effektivare chip med DLSS. Någon som tror att detta är den sista Switch från företaget som släppte 6 3DS-modeller? https://t.co/TuJJGucDdcBild

Tekniskt sett kommer konsolen att ha en ny mycket bättre processor med DLSS som skulle göra det möjligt att uppnå 4K-upplösning genom videoutgången, så kommer skärmen naturligtvis fortsätta att köras med en lägre upplösning (vi får se om det är 1080p). I grund och botten kommer dessa att vara detaljerna som omger den framtida konsolen, men det här är fortfarande spår med väldigt lite kraft som kan lösas upp mycket snart.

Det var inte dags för Switch Pro

Rendering Switch Pro

Gårdagens besked var konstigt. Med PS5 och Xbox Series X som tar ledningen i det nuvarande branschlandskapet, ser det minst sagt konstigt ut att lansera en ny konsol utan 4K. Men låt oss inte glömma att Nintendo är specialister på att få ut det mesta av sin hårdvara och skapa extremt originella spel som får dig att glömma allt om den nuvarande trenden.

Å andra sidan får vi inte glömma att fantastiska Nintendo-lanseringar kännetecknas av innovation och introduktionen av ett nytt sätt att spela, så ett enkelt OLED-skärmbyte är mer lämpligt för oss att fortsätta förmedla kontinuitet på plattformen, snarare än stor hårdvara förändringar utan nya erbjudanden. Och faktum är att övergången till en ny generation är något svår, med tanke på vad det skulle innebära att glömma den nuvarande. Nintendo skulle behöva erbjuda bakåtkompatibilitet med föregående generation för att tillfredsställa användarna, och det kan i princip inte förväntas av det.

Dessutom, för att ta språnget till nästa generation, förväntar vi oss att få den exploderande bombens storslagna effekt i form av en fantastisk lansering, och idag är uppföljaren till Breath of the Wild det mest efterlängtade och ambitiösa projektet ( tillkännagav), men detta betyder inte ett kvalitativt steg i spelupplevelsen. Vad händer om den oändliga fördröjningen i Metroid Prime är knuten till ankomsten av nya Switch Pro? Tiden får avgöra.

Relaterade artiklar

Back to top button