Nintendo Switch OLED-skärm, första recensioner och pressintryck –

Det är inte särskilt klart vid det här laget om skärmen kommer att vara RGB eller Pentile, men det här är något som för det mesta bara kommer att irritera de riktiga proffsen som stannar till för att titta på den här typen av detaljer, inte de som ska fokusera. på spelet. Kom igen, det är samma sak med telefoner.

Allmän åsikt

Å andra sidan bekräftar IGN mer eller mindre samma intryck, vilket säkerställer att förändringen passar väldigt bra för konsolen. Rent estetiskt kunde de jämföra den med den aktuella switchen och bekräfta att de är identiska, vilket tyder på att OLED-modellen har några extra millimeter i längd. Övergången från 6 “till 7” kanske inte är för stor på pappret, men liveförändringarna är imponerande, och om du lägger till panelförbättringar till det förändras upplevelsen mycket.

Också anmärkningsvärt är det nya stödsystemet för skrivbordsläge, eftersom de garanterar att det är helt stabilt och mycket säkert, vilket helt saknades i den tidigare modellen.

Modellen passar inte alla

... Lämna tomt om bilden är rent dekorativ.

Men glöm inte att efter att ha anslutit set-top-boxen till TV:n via dockningsstationen kommer bilden att förbli identisk. Dessa ändringar kommer bara att påverka spelaren som spelar i handhållet läge, inte de för vilka TV-läget är viktigt. Detta kommer att vara nyckeln till framgång och ett sätt att övertyga konsolen, eftersom det för 50 € verkar vara ett starkt rekommenderat köp, men om du ska spela på TV eller om du redan har en Switch och spelar mest på stor skärm områden där du inte ens känner lukten av nyheter.

Och vi kommer ihåg att detta inte är Switch Pro. Det här är en nyhet Byt till OLED-skärm, en förändring som ser bra ut men som inte kommer att ändra uppfattningen hos de som redan är övertygade.

Relaterade artiklar

Back to top button