Nintendo Amusement Park: Öppningsdatum och sevärdheter –

Och slutligen Nintendo nöjespark 100% genomförda och vi kan redan se hur några av dess bästa åk kommer att se ut, till exempel den som kommer att bli parkens huvudattraktion: Mario Kart i förstärkt verklighet. Men den bästa nyheten är utan tvekan att vi redan vet datumet för öppningen och kommer ihåg att det kommer att ske tidigare än väntat.

Tidig upptäckt

Oavsett vilket kommer det nya Universal Studios-området i Osaka att öppna tidigare än väntat. Kämpar med byggförseningar orsakade av pandemin och närmar sig oväntat en deadline trots en situation som fortfarande kvarstår runt om i världen, den nya Super Nintendo World kommer att öppna sina dörrar i 4 februari

Det är ett ganska snabbt datum, men när man betänker att Nintendo har satt öppningen någon gång under våren 2021 (i Japan börjar säsongen mellan 2 och 7 februari) så verkar det som att projektet i finalen mötte datumen med det yttersta. precision.

Första informationen om sevärdheterna

Vi har redan sett några drönarbilder av parken, men vi kände fortfarande inte till dess inre, särskilt de som är relaterade till åkerna som kommer att väcka liv i parken. Nåväl, Nintendo och Universal Studios Japan har delat med sig av de första berg-och-dalbana-bilderna inspirerade av Mario kart , en dragkraft där vi måste beväpna oss med augmented reality-glasögon för att få de glasögon som vi kommer att lägga till på vår personliga resultattavla.

Attraktionen kommer att bestå av två olika rutter, som kommer att ge liv till två olika rutter. Spelare kommer att åka kart för fyra personer och kommer att tävla med resten av deltagarna utrustade med augmented reality-glasögon. Den här åkturen kommer att finnas inne i Bowser Castle, och som du kan se i videon som spelades in av Bloomberg, döljer det inre av staketet många detaljer och dekorationer som kommer att få oss att känna att vi är inne i ett videospel.

Vad sägs om en pandemi?

Detta är en aspekt som Bloomberg frågar efter i sin artikel. Tydligen, som vi länge har misstänkt, är nöjesparken ganska liten, så det kommer att bli nödvändigt att se hur allmänhetens närvaro kommer att övervakas för att undvika stora folkmassor (något extremt svårt i en nöjespark).

Å andra sidan kommer situationen att vara svår ur hygiensynpunkt, eftersom parken kommer att erbjuda dig att interagera med ett oändligt antal element, för att inte nämna att för att spela Mario Kart måste vi bära augmented reality-glasögon som tidigare använts av en annan person.

Dessa och många andra frågor fortsätter att väcka tvivel om parken, men för nu kan vi säga att invigningen tar fart och den 4 februari slår de officiellt upp sina dörrar.

Relaterade artiklar

Back to top button