NGM You Color P551 är det nya anpassningsbara dubbla SIM-kortet under 200 €

Note: We hope you enjoy reading this article: NGM You Color P551 är det nya anpassningsbara dubbla SIM-kortet under 200 €

Ultrakraft till hands med nya NGM You Color P551.
Smarttelefonen som ändrar färg från idag presterar högt till ett minipris!

DUAL SIM 4G / LTE, 64-bitars processor och 16 GB utbyggbart minne med 2 GB RAM … och för att säkerställa den oöverträffade sensoriska upplevelsen den mjuka finishen av de 21 färgade suitCOVERS som ska bytas ut!

Varför anstränga ögonen på en liten skärm? Prestanda och portabilitet kombineras perfekt i nya NGM You Color P551 för att garantera rätt kompromiss mellan teknik och design.
Den nya smarttelefonen av den mest färgstarka linje som finns erbjuder en stor display i ett elegant och extremt innehållsrikt chassi.

Inga fler uppoffringar för din enhets portabilitet tack vare den 5,5-tums högupplösta IPS HD maxi-pekskärmen som görs i fickan av härdat glas och Curved Edge 2.5D och av det ultratunna och ultralätta skåpet.

Tack vare IRIDIA-tekniken kommer displayen att överraska även det mest uppmärksamma ögat för realistisk återgivning från alla betraktningsvinklar av alla bilder, naturliga och utan något filter, för att bibehålla rätt nivåer av ljusstyrka och intensitet, och för perfekt trohet. kromatism. Den böjda effekten ger sedan enheten en design för riktiga finsmakare!

Den nya 5,5″ lanserad av NGM och tillhör den flamboyanta You Color-linjen är mycket bekväm att använda med en hand och dess fängslande sinuositet kompletteras av de mjuka finishen på den extremt sammetslena suitCOVER (baksidan av smarttelefonen) som ger starka sensoriska känslor till ensam touch.

Varje prestanda hos nya You Color förbättras av den kraftfulla 1,3 GHz 64-bitars Quad Core-processor som gör att applikationer kan utföras med flera uppgifter. De fyra kärnorna
oberoende enheter säkerställer större processorkraft för att utföra fler operationer samtidigt, för att erbjuda en bättre webbupplevelse och bättre grafikåtergivning i videospel och HD-videor.

Enhetens minnesallokering är perfekt i synergi, vilket ger ägaren möjlighet att hantera applikationer och alla multimediafiler och lagra dem i det 16 GB internminnet eller på den externa MicroSD (med kapacitet upp till 64GB). You Color P551 är också utrustad med 2 GB RAM för att garantera exekvering av alla applikationer, även de tyngsta.
Till alla fotoentusiaster, inga problem! Den nya NGM Italia-smarttelefonen har en 13 megapixel högpresterande bakre kamera, med autofokus och blixt för att fånga varje upplevelse i högsta kvalitet och alltid ha den med dig och dela den med dina vänner. Den främre kameran är istället 8 megapixel för att säkerställa tydliga och ljusa selfies hela tiden.

NGM-smarttelefonernas privilegium och ett viktigt alternativ för alla användare är hanteringen av flera kontakter och enkel användning av daglig kommunikation tack vare en avancerad hantering av det dubbla telefonkortet som låter dig hålla privat och yrkesliv åtskilda, eller att välja mellan olika operatörer för att alltid få bästa telefonpris.

You Color P551 är resultatet av en noggrann integrationsprocess av banbrytande funktioner:

LTE-modul, GPS, USB-OTG, Wireless Display och Bluetooth 4.0 Low Energy.

… ultrakraften hos You Color P551 blir sublim magi tack vare utbytbarheten av de 21 ramarna för att matcha smarttelefonen till dina kläder och humör.

I P551 utnyttjar operativsystemet Android 5.1 Lollipop det mesta av all potential i den integrerade Dual SIM-modulen, med dynamisk tilldelning av 3G/4G-anslutning.

You Color är faktiskt det nya sortimentet av smartphones som föreslagits av NGM som fantastiska modeaccessoarer för att matcha ägarens smak och personlighet tack vare möjligheten att anpassa färgen på dräktskyddet (dvs. på hela enheten, med undantag för front touch) genom att välja mellan en färgpalett som består av basnyanser, för dem som älskar att förbli nykter, och glamorösa nyanser, för perfekta högklassiga fashionistas!

Hela You Color-linjen har designats för att förbättra ägarens personlighet och stil genom kombinationen av 21 olika färger med 21 exakta känslor, allt i en smartphone! För varje känsla, humör eller modetrend, faktiskt, erbjuder You Color en olikfärgad kropp komplett med ett viralt namn för att dela varje ögonblick med You Color-communityt och med en specifik modeprofil, för att identifiera sig som äkta modeberoende. !

Att anpassa din You Color (ett val av 9 modeller) är snabbt och enkelt: gå bara till den förinstallerade appen på själva smartphonen eller besök den dedikerade webbplatsen youcolor.ngm.eu och välj din favoritnyans bland de 21 förslagen, allt att vara samlat.. Inkluderat i priset för varje smartphone, komplett med utbytbar kropp, är också ett andra suitCOVER du väljer (skickas hem till dig utan extra kostnad).

NGM You Color säljs i färgerna svart och silver till ett vägledande pris av 180 euro.
You Color är en serie på 9 modeller med olika konfigurationer som låter köparen välja prestanda och färg på sin smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button