NGM Dynamic Racing GP Review: Från förpackning till hårdvara till test | AndroidWorld

NGM Dynamic Racing GP-recension

NGM har nyligen presenterat sin nya serie smartphones kallad Dynamic Racing. GP är toppen av dessa tre enheter och vi har redan haft möjlighet att prova det. Vi rapporterar nedan slutsatserna av vårt test på det nya italienska dubbla SIM-kortet.

Förpackning

Inuti NGM Dynamic Racing GP-paketet innehåller 3 överraskningar. Men innan vi pratar om dessa överraskningar är det “vanliga” innehållet: USB-microUSB-kabel, stereohörlurar av medelkvalitet och ganska kompakt strömförsörjning. Men då har vi ytterligare 3 omslag förutom det som redan är monterat på smarttelefonen, vilket gör det perfekt för alla typer av människor. Vi har en “highlighter” gul, en orange med samma intensitet, en matt svart och slutligen en pärlvit.

Konstruktion och ergonomi

NGM Dynamic Racing GP 4

Ur konstruktiv synvinkel besviker Racing GP inte. Omslaget är väldigt fast mot smarttelefonen och har en mycket modern design som på något sätt påminner om racerfordonens vinkel. Nycklarna placeras sedan på kanten, vilket gör dem mycket lätta att nå. Även om plasten inte är av särskilt hög kvalitet är smarttelefonen i handen överlag välbalanserad och behaglig att ta på.

Hårdvara

Ur hårdvarusynpunkt finns Dynamic Racing GP tillgänglig en 1,2 GHz fyrkärnig Mediatek-processor, som endast stöds av 512 MB RAM. Internminnet är bara 4 GB, men kan utökas genom att köpa en microSD. Det finns ingen NFC-anslutning, men det saknas Bluetooth (tyvärr endast 3.0) och Wi-Fi (endast b / g / n). Högtalaren har tillräcklig volym, men ljudkvaliteten är inte riktigt stark. Sammantaget har vi därför att göra med en genomsnittlig hårdvara, men som inte erbjuder speciella idéer för att uppskatta den. Presentera dubbla SIM-stöd, alltid bra i Mediatek-smartphones.

LÄS OCH: Komplett tekniskt ark

Kamera

Kameran är 8 megapixlar, men de bilder som tas är bara tillräckliga. Programvaran är den som följer med alla de senaste smartphonesna med en Mediatek fyrkärnig processor och låter dig därför använda HDR-läget eller andra avancerade funktioner som den som gör huden hos de fotograferade vackraare.

Visa

NGM Dynamic Racing GP 3

Skärmen är 4,5 tum, gott om sin prisklass och med en upplösning på 854 x 400 pixlar, mer än tillräckligt för produkttypen, men ändå sämre än olika konkurrerande produkter. Smartphone lider sedan av problem relaterade till betraktningsvinkeln. Skärmen bleknar (eller mörknar) så snart smarttelefonen lutas något, vilket gör det svårt att visa innehåll till en vän eller kontrollera meddelanden med smarttelefonen vilande i ett plan.

programvara

2014-01-28 17.54.09 2014-01-28 17.54.11

Android uppdateras till version 4.2 Jelly Bean, med några mindre ändringar angående möjligheten att använda de två SIM-korten samtidigt. Det finns en meny och de relaterade inställningarna kan också nås från meddelandefältet, där bland de snabba kommandona har gjorts några mycket intressanta tillägg, till exempel möjligheten att ändra skärmens timeout eller inaktivera mobildataanslutningen. Utöver detta finns det inte många förinstallerade program. Vi hittar Swiftkey 4 som standardtangentbord och en ny möjlighet relaterad till det dubbla SIM-kortet som låter dig associera ett av de två korten till en kontakt, och undvika att ringa honom av misstag med fel SIM.

Programvara: Webbläsare

Webbsurfning är anständigt, men det verkar lida något på tyngre webbplatser, enligt vår åsikt, på grund av en ofullkomlig kombination av CPU och RAM.

Programvara: Multimedia

På multimediasidan är Racing GP ganska dålig i överraskningar. Ljudspelaren är den (fula) lager Android-en (får inte förväxlas med Googles) och för videor har vi inte stöd för några HD-filmer.

Autonomi

Racing GP: s autonomi är bra och 2000 mAh-batteriet gör att vi kan komma fram på kvällen även om vi använder två SIM-kort samtidigt.

Pris

NGM Dynamic Racing GP erbjuds till ett pris av 199 €. Även om det är en låg siffra, även i den dubbla SIM-världen, lider den här enheten av hård konkurrens (enligt vår mening också internt för NGM själv) och kämpar för att hitta ett utrymme i den prisklassen. Vi hoppas på en nedgång snart.

Riktmärke

Jämförelse NGM Dynamic Racing GP

Foto

Relaterade artiklar

Back to top button