Nexus 6P ser fortfarande ut som en “Rio Mare-tonfisk” i ett nytt böjtest (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nexus 6P ser fortfarande ut som en “Rio Mare-tonfisk” i ett nytt böjtest (video)

Sammanfattning av tidigare avsnitt. Förra veckan hade en youtuber (Jerry) utsatt Nexus 6P för en serie tester (repor, tändare, nycklar och slutligen ett böjtest), som visade att smarttelefonen skulle vara lätt hopfällbar i två, precis som iPhone förra året, en brist som har blivit känd som #bendgate.

Detta övertygade dock inte många Nexus-fans, som invände att testerna före hopfällningen redan hade äventyrat smarttelefonens strukturella integritet, vilket visade andra videor där Nexus 6P inte veks.

Jerry kände sig dock misskrediterad och för att bevisa giltigheten av hans originalvideo gjorde han en andra, som vi föreslår nedan, där han tar fram en Nexus 6P från den fortfarande intakta förpackningen slår han på den för att kontrollera att allt fungerar och viker den sedan. I två. Med relativt liten ansträngning. Bendgate?

LÄS ÄVEN: Huawei Nexus 6P i förbeställning för 649 € på Amazon Italien

Det är svårt att säga nej, och Jerry försöker också förklara varför smarttelefonen fälls ihop så lätt. Enligt honom beror detta på aluminiumkroppen bakom displayen, som inte är ordentligt fastsatt på resten av smarttelefonen och på de många små skarvarna på plast används internt av Huawei, istället för metall eller andra starkare leder. Faktum är att i videon är det uppenbart att dessa plastbitar praktiskt taget alla gick sönder lätt efter att ha använt tillräckligt med kraft på telefonen, särskilt på undersidan.

Låt det vara tydligt att bendgate inte äventyrade försäljningen av iPhone 6 Plus förra året och det kommer förmodligen inte att förändra något för Nexus 6P heller, och vi tror inte ens att det finns någon speciell anledning att oroa sig, om du inte är van. att verkligen misshandla dina smartphones. Faktum är att videon i fråga är svår att vederlägga och att det, åtminstone internt, verkar helt klart att smarttelefonen kunde ha gjorts bättre; be oss dock inte att verifiera det i recensionen, eftersom vi inte kommer att göra det.

Relaterade artiklar

Back to top button