Nexus 5 dyker upp i en dansk butik med ett leveransdatum satt till den 7 november

Note: We hope you enjoy reading this article: Nexus 5 dyker upp i en dansk butik med ett leveransdatum satt till den 7 november

Vi vet fortfarande inte vilket datum Nexus 5 och Android 4.4 med tanke på att händelsen den 24 oktober inte kommer att innehålla några nyheter om det; I väntan på att Google officiellt ska skicka inbjudningarna till presentationen har en dansk sida lagt till den efterlängtade Nexus 5 till sin lista över smartphones till salu, både i svart och vit färg.

Priset är i danska kronor och omräknat översätts till cirka 521 euro, men vi anser det inte vara särskilt tillförlitligt både eftersom det i grunden är en förköp och eftersom priserna på Play-enheter tidigare i vissa fall har varit annorlunda än andras. butiker. Den mest intressanta delen är definitivt ankomstdatumet för Nexus 5 i lager satt till den 7 november, vilket skulle vara i linje med rykten om att presentationen var planerad till slutet av oktober. Som sagt, även i det här fallet kan Play-enheter börja sälja enheten till och med några dagar tidigare.

Det finns ingen särskild information om specifikationerna, men vi noterar att modellen LGD821.ANEUBK (eller LGD821.ANEUWH för den vita versionen) sammanfaller perfekt med den för Nexus 4 (LGE860.ANEUBK).

Slutligen, i införandet av den vita versionen är bilden som visas på baksidan av den vita Nexus 4; så låt oss ta den här nyheten med på grund av skepsismed tanke på att det inte skulle vara första gången då en annons, kanske skapad för att väcka uppmärksamhet på den relaterade webbplatsen, senare förnekades av fakta.

Relaterade artiklar

Back to top button