Nextbit-smarttelefonen kommer den 1 september, kommer att förbättras med tiden och kommer att vara “jävligt fantastisk”

Note: We hope you enjoy reading this article: Nextbit-smarttelefonen kommer den 1 september, kommer att förbättras med tiden och kommer att vara “jävligt fantastisk”

Nästa bit är ett företag som även stoltserar med kapital från Google Venturesoch leds av före detta Googlers Tom Moss Och Mike Chansamt från den förra designchef av HTC Scott Croyle. Kort sagt, en mycket respektabel stamtavla, som fram tills nu endast har lett till att Baton, en datasynkroniseringstjänst av molnbaserade appar, inte har förverkligats, i överenskommelse med Cyanogen Inc.

Nästa steg, som ni redan vet, blir därför att producera en smartphone, och uppenbarligen siktar företaget väldigt högt; och hur kunde det vara annorlunda? Om löftena hålls kommer vi att kunna utvärdera det först senare, men nu får vi se vad de är.

Först och främst pratar vi om prismellan $300 och $400, plus att smartphonen kommer att vara “sjukt häftigt“(” jävligt bra “- såklart) och det kommer att fungera bättre ju längre tiden går.

Denna sista punkt, i motsats till hela marknaden, kommer (troligen) att möjliggöras av de molntjänster som företaget kommer att göra tillgängliga, till exempel för att inte ta slut minne av telefonen, men det talas också om major autonomisärskilt svårt att förbättra med tiden.

Kort sagt, det kommer att vara en “supercharged” Android, eller modifierad, men inte till den grad att man måste ge upp Googles tjänster, som exempelvis Amazon gör.

Designen kommer också att vara av premiumtyp, men metall kommer inte nödvändigtvis att användas, vilket nu har blivit för mycket vanliga. Men vi kommer att ta reda på alla detaljer härnäst 1 septemberoch det verkar också som att försäljningen bara skulle kunna ske online, vilket lämnar ett litet fönster för dess ankomst till Europa också, även om vi inte alls tar det för givet.

Relaterade artiklar

Back to top button