Nextbit Robin respekterar sin agenda: första leveranser bekräftade i slutet av januari

Note: We hope you enjoy reading this article: Nextbit Robin respekterar sin agenda: första leveranser bekräftade i slutet av januari

Vi närmar oss

Förra veckan var upptagen här på rebellbasens högkvarter, förlåt för förseningen med att få en uppdatering till er! Även om ingenjörsteamet klippte det första mjukvarubygget, skulle du inte kunna säga det. Aktivitetsnivån är fortfarande ganska hög här. Vad kan vi säga? Vi är perfektionister.

Vi har även haft några spännande leveranser här på kontoret som vi vill dela med oss ​​av.
Bättre prototyper

Vi närmar oss faktiska massproduktionsenheter av Robin. I morse fick vi ett efterlängtat paket. Vi har nu våra DVT-enheter. Vi kan definitivt se skillnaderna mellan enheter från tidigare i produktionsledet. Du kan också se Santhosh här blinka med dem alla.
Åh får!

Till vår semesterspecial fick vi ett helt gäng av våra fårmaskotar skickade till vår rebellbas. Tack vare hjälp från vårt team av rebeller kunde vi få alla fåren för Holiday Special postade förra veckan. Kolla in din första titt på Nextbit-maskot. Tack till våra vänner på Dead Zebra!
Hur går produktionen?

Vi vet att ni alla är glada över att ta emot era Robins. I onsdags hade vi ett möte för att gå igenom produktionsschemat och framstegen. Saro har praktiskt taget flyttat till Kina för att hålla hårdvaran på rätt spår. Mjukvaran utvecklas som förväntat. Vi är funktionslåsta och på väg att bli kodlåsta. Den viktigaste uppdateringen från detta möte är att vi är på väg att skicka specialerbjudanden för Early Adopter i slutet av januari. Vi kommer att ha ytterligare en uppdatering på CES med specifika datum.

Relaterade artiklar

Back to top button