Nextbit Robin halkar lite, speciellt för de första uppbackarna (bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nextbit Robin halkar lite, speciellt för de första uppbackarna (bilder)

Riva av plåstret

Vi har några nyheter rebeller. Tyvärr är det dåliga nyheter men inte så dåliga som man kan tro. Robin kommer att skicka till early adopters några veckor för sent. Vi kommer att skicka GSM-modeller till early adopters veckan den 15 februari. Ni andra som beställt GSM-telefoner kommer fortfarande att få er Robin i slutet av februari, som utlovat. Vi beklagar att vi inte kan få dem till dig tidigare men vissa faktorer har konspirerat mot oss. Några sista minuten förbättringar av firmware måste integreras i ROM för att göra det till den produktkvalitet vi vill att du ska ha. Dessutom har en nyckelkomponent inte anlänt i de kvantiteter vi behöver för att producera alla dina Robins, kanske inte ens alla early adopter-modellerna. Detta kommer att pressa schemat ända fram till kinesiska nyåret, när allt stängs av. När saker och ting väl kommer igång igen efter kinesiska nyåret kommer vi att kunna skicka de första Robins till er alla.

Vi vet att du vill ha NextNow, och vi är besvikna över att vi inte kan få Robin till dig tidigare. Vi vill vara öppna och okomplicerade med dig om utveckling, och det är därför vi berättar för dig så snart vi hade tillräckligt med information för att fastställa ett nytt leveransdatum.
Ljusare nyheter

Vi har tillräckligt med delar för prototyper, och utvecklingen går jättebra. Vi tog alla med Robin hem för att testa under semestern. Alastairs var i Utah och New York, Toms var i Japan, Aarons var på Island och det fanns ett helt gäng Robins över hela Kalifornien. Vi kom iväg med några fantastiska bilder och ville visa dig hur fantastisk Robins kamera är. Vi vet att du var skeptisk (och det med rätta), men vi är så stolta över hur bra det fungerar.
Vad gör alla den här veckan?

Tom, Scott och Eric är på CES den här veckan, sprider ordet och visar upp Robin. Vi fick in våra senaste produktionsenheter och kontoret var ganska upptaget på måndagen med att få telefoner flashade med den mest uppdaterade mjukvaran för Vegas. Nu är vi alla fokuserade på att lägga sista handen på mjukvara, förpackningar och allt annat.

Nu väntar ett mycket spännande 2016!

Relaterade artiklar

Back to top button