New Challenge Go Viral Thanks To TikTok –

Denna meditation kul och nyfiken Problemet hade ingenting att göra med andra som blev virala vid den tiden, som det berömda kanelproblemet som kunde orsaka kvävning, eller is- och saltproblemet som orsakade hudbrännskador. Skalproblemet populariserades också, vilket bestod i att man åt mat med skalet inkluderat, vare sig det var frukt eller till exempel ett ägg.

Ursprunget till denna nya utmaning

Som vilken som helst viral utmaning, Den här började med att en person laddade upp en video som åt detta nyfikna hopkok till sin TikTok-profil. Detta var faktiskt den första videon som laddades upp till plattformen. I det här fallet var det den asiatiska användaren @yayayayummy som har nästan 180 000 följare på detta sociala nätverk. Om vi ​​tittar på profilen för denna person kan vi se att alla hans publikationer bygger på att blanda två produkter som inte kan kombineras och smakas, till exempel nudlar med jordnötssmör eller jordgubbar med wasabi.

@yayayayummy

🍉 + 💛 SÅ BRA !! #vattenmelon #senap #hotfoodtake

♬ originalljud – yayayayummy

Videon har för närvarande 2,3 miljoner visningar och nästan 200 000 19 000 likes, samt nästan 10 000 kommentarer. Populariteten för denna video var sådan att även den amerikanska sångerskan Lizzo bestämde sig för att imitera detta på hennes personliga TikTok-profil. Till en början verkade rapparen inte vara helt övertygad, men sedan upprepade hon det några gånger, så hon måste inte ha varit upprörd över den här mixen.

@lizzo

# stygn med @yayayayummy mmmmm, jag åt just det här med tajin 🤭

♬ originalljud – lizzo

Andra frågor som blev virala på TikTok

När COVID-2020-pandemin började den 19 mars var TikTok en av de hetaste trenderna när vi var inlåsta i våra hem. Av denna anledning har många virusproblem uppstått. På perrongen. En annan trend var träning, så de två kombinerades för att skapa en plank-utmaning, som innebar att göra en planka på magen till rytmen av Maggie Lindermans Pretty Girl-låt. Fotbollsspelare från hela världen arrangerade också en viral utmaning, som bestod av 10 sparkar på en rulle toalettpapper.

Men alla uppgifter är inte trevliga eller bekanta, men de tjänar också. att öka medvetenheten. Till exempel kom The Real Challenge, som handlade om att förklara konsekvenserna av att bli mobbad och varför det är viktigt att stoppa dem. Efter att ha löst detta problem tog många influencers ett steg och delade med sig av sina personliga erfarenheter.

Relaterade artiklar

Back to top button