Netxbit-servrar kommer att stänga den 1 mars: hejdå till molnet för Robins appar

Note: We hope you enjoy reading this article: Netxbit-servrar kommer att stänga den 1 mars: hejdå till molnet för Robins appar

Nextbit Robin blev känd för att vara den första “moln smartphone“, vilket gör det möjligt för sina användare att automatiskt lagra mindre använda appar i molnet, för att spara värdefullt utrymme. Kanske är det en funktion som kom lite före sin tid, faktum är att, efter Razers förvärv, Cloud serviceavstängning låg i luften, speciellt nu när den första Razer-telefonen inte har några spår av en sådan funktion.

Den ödesdigra avslutningsdagen blir därför 1 mars 2018, som meddelats av Nextbit till sina användare via e-post (hitta skärmdumparna nedan). Om du inte redan har loggat ut vid det datumet kommer du automatiskt att sparkas från servrarna, och all data som lagras i molnet och inte lokalt kommer inte längre att vara tillgänglig. Alla bilder som har säkerhetskopierats fram till dess är tillgängliga på verktyget cloud.nextbit.com/ och där uppmanar företaget dig att gå och hämta dem, senast den 1 april 2018.

Efter denna tidsfrist kommer det inte längre att vara möjligt att komma åt den.

Onödigt att klaga i alla fall, trots allt var det förutsägbart, och med tanke på att tiden gått sedan introduktionen av Robin och eftersom den inte längre var tillgänglig på marknaden, gjorde Nextbit i princip vad den kunde, inte ens att vara ett oberoende företag längre.

Relaterade artiklar

Back to top button