Netgear Orbi Wi-Fi 6E-routrar kan förbeställas för 1 699 €

Netgears linje av Orbi-routrar kommer att välkomna ett nytt barn, Wi-Fi 6E-kompatibel, till ett premiumpris.

Netgear ansluter sig till Linksys och dess Atlas Max 6E på den obehindrade marknaden för mesh-routrar som är kompatibla med Wi-Fi 6E. Som en påminnelse använder nuvarande Wi-Fi 6-enheter 2,4 och 5 GHz-banden och Wi-Fi 6E-standarden gör det möjligt att dra fördel av vissa frekvenser i 6 GHz-bandet för att kunna erbjuda höga hastigheter och en högre anslutning. stabila, allt med WPA3-säkerhetsprotokollet och reducerad latens.

Illustration: Netgear Orbi Wi-Fi 6E-routrar är förbeställda. 1699 & euro;

Den nya Orbi svarar på det söta namnet RBKE960, fungerar på fyra band (2,4 GHz, 2x 5 GHz och 6 GHz) och stödjer fyra separata nätverk, inklusive ett specifikt designat för anslutna enheter i hemmet (Netgear hävdar att detta separata nätverk fungerar transparent för användaren).

Routrarna behåller den ganska skrymmande designen från Orbi-serien, har en 10 GbE-port och en 2.5 GbE-port (för huvudroutern, en 2.5 GbE-port och tre Gigabit Ethernet-portar för satelliterna)), täcker mer än 800 kvadratmeter enligt till tillverkaren (för ett paket om 3) och kommer även att finnas i svart. Du behöver dock ett stridsbankkort för att dra nytta av detta erbjudande sedan dess RBKE963-paketet inklusive en router och två satelliter finns redan tillgängligt för förbeställning på den officiella webbplatsen till ett pris av 1699,99 euro (i vitt eller svart). Företaget uppger att 100 exemplar snart kommer att finnas tillgängliga och att de första leveranserna är planerade till den 14 januari.

Illustration: Netgear Orbi Wi-Fi 6E-routrar är förbeställda. 1699 & euro;

Relaterade artiklar

Back to top button