Netflix verkar ha lösningen för användare som inte vet vad de ska titta på

Har du någonsin satt framför skärmen och funderat över vad du ska titta på Netflix? Det är något mycket vanligt bland användarna av plattformen, särskilt när du redan har tittat på den filmen eller den säsongen av din favoritserie och du inte längre vet vad du ska titta på. Eller tvärtom, du har olika väntande serier och du vet inte vilken du ska välja. Netflix verkar ha lösningen på detta problem.

Enligt The Verge har streamingfilmer och serieföretag testat en funktion sedan juli för att göra det lättare för användare att hitta innehåll. SDetta är en slumpmässig uppspelningsknapp. Den här knappen, som kan inkluderas under varje profil, i sektionerna för serie och film eller i en sidomeny, skulle bestämma innehållet för oss med hänsyn till olika faktorer.

Bland dem att knappen inte skulle välja en titel från hela Netflix-katalogen utan snarare Jag skulle göra det med serier eller filmer relaterade till vad vi har sett tidigare. Dessutom skulle alternativet endast vara tillgängligt för tv-apparater och inte för webbversionen eller applikationen på mobiltelefoner och surfplattor.

Den här nya “Spela något” -knappen har ännu inte officiellt anlänt, men källan försäkrar att vissa användare redan har den aktiv. Det är verkligen en mycket intressant funktion. Glöm inte att det är i testfasen, så det tar förmodligen ett tag att komma fram.

Det är inte första gången som Netflix tänker på ett sådant alternativ. För en tid sedan lade det till en episodblandningsknapp på Android. Denna funktion gjorde det möjligt att spela ett avsnitt av en säsong slumpmässigt. Mycket användbart för de serierna där avsnittens ordning inte spelar någon roll. Tyvärr har denna funktion inte rullats ut till alla användare. Förhoppningsvis gör den nya knappen för TV.

Relaterade artiklar

Back to top button