Netflix kommer att skicka e-postmeddelanden som beskriver barns preferenser och mer –

För detta ändamål tillkännagav plattformen två funktioner som är tillgängliga på Netflix från och med idag. Det första är ett e-postmeddelande som sammanfattar innehållet som barn ser, och det andra är ytterligare en funktion som ska göra det lättare att hitta innehåll för barn att se.

Fem år lång e-post med vad dina barn älskar

Den första funktionen kommer alltså att bestå av ett mejl som föräldrarna får i sitt brev. mejla varannan vecka … Den kommer att innehålla en femårsrapport för att hjälpa föräldrar att bättre förstå sina barns preferenser samt att upptäcka nya sätt att utforska sina intressen.

Vi hittar till exempel Netflix-rekommendationer för nya tv-program och filmer som barn kanske gillar. Det kommer också att finnas färdigt innehåll som utskrivbara målarbok eller uppdrag inspirerade av de karaktärer de gillar mest. Den kommer också att visa dig vilken typ av seriöst eller innehåll de gillar bäst, med nyckelelement som vetenskap, vänskap, etc. Det kommer också att finnas tips för att få ut det mesta av Netflix barnupplevelser.

10 mest populära material för varje dag

Den andra funktionen kommer att vara en nyradsfunktion med namnet ” 10 mest populära infantila “, Som kommer att visa de 10 mest populära filmerna eller avsnitten av TV-serier i Spanien för varje dag. Tack vare detta kommer du snabbt att ta reda på vilket innehåll som är mer framgångsrikt.

Som vi kan se fortsätter Netflix att förbättra plattformen för att göra den mer tillgänglig och interaktiv för användarna. Plattformen testas vanligtvis på en begränsad delmängd av användare innan en ny funktion aktiveras, och om den äntligen fungerar som förväntat rullas den nu ut till alla. plattformsabonnenter

De flesta av nya föremål som introducerades 2021 användbar till sommaren. Med dessa nyheter för barn är det lättare att välja innehållet vi vill att de ska se. I fallet med att titta på innehåll som vi bara delvis har laddat ner är det idealiskt att fortsätta titta på något om vi är utanför täckning eller om vi inte hade tid att slutföra nedladdningen i det offentliga området. Wi-Fi.

Relaterade artiklar

Back to top button