Nej, Meizu har inte glömt X2: meddelade ankomsten i slutet av året

Note: We hope you enjoy reading this article: Nej, Meizu har inte glömt X2: meddelade ankomsten i slutet av året

På den snabba teknikmarknaden väger ett år som en era, så det vore inte konstigt om några av er glömde Meizu X. Lanserades tillbaka i november 2016 med en 2,5D-glasskärm, dubbel keramisk baksida och avancerade specifikationer, och det hade utlöst flera förväntningar på sin efterträdare varav dock spår gått förlorade under förra året.

Nu har Li Nan, Meizus vicepresident, meddelat att det verkligen är det har varit förseningar men lanseringen av den andra generationen är väntas i slutet av 2018. Det bekräftade samtidigt Meizu X2 kommer att ha funktioner från övre delen av intervallet med Snapdragon 845 och kommer att kosta runt $473.

De officiella bekräftelserna slutar här men från de senaste ryktena (som dock går tillbaka till förra sommaren) verkar det som att det kommer att ha en kantlös skärm i 18:9 format och skulle kunna utrustas med en andra cirkulär skärm på baksidan. I avvaktan på det officiella ankomstdatumet kan vi “trösta oss” med Meizu E3 som bör tillkännages officiellt om ett par veckor, den 6 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button