Nej, Galaxy S9s stöder inte heller Seamless Updates

Note: We hope you enjoy reading this article: Nej, Galaxy S9s stöder inte heller Seamless Updates

Kommer du ihåg Seamless Update, funktionen som introducerades 2016 med Android Nougat? Nej? Nåväl, låt oss försöka fräscha upp ditt minne: kort sagt handlar det om möjligheten till installera systemuppdateringar utan att avbryta användningen smartphone.

Sex Sömlös uppdatering de verkar vara en väldigt bekväm sak, så de behöver inte tänka på det i producentereftersom det hittills har varit exklusivt för Pixel (förutom en liten parentes från LineageOS), trots att det är potentiellt gäller för alla smartphones. Samsung är inte annorlunda, och det är dess också Galaxy S9 de stöder inte den här funktionen.

Grundproblemet ligger i att behöva dela speciellt den internminne smartphone, så att du har två olika partitioner operativsystem: det första kommer att installera uppdateringen, medan det andra används för att hålla smarttelefonen igång. Detta är verkligen ingen liten förändring.

I slutändan, är detta en nödvändig funktion? Naturligtvis är de interna minnena av smartphones alltid det störremen Seamless Update kräver att det tar upp mer utrymme för att hålla båda versionerna av systemet.

Dessutom är uppdateringar inte så frekventa på smartphones, och det är också möjligt att skjuta upp dem för att utföra dem på mindre “belastade” tider på dygnet. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button